Reklame


Policajac Džejms Mudi je samo dan nakon što se vratio u aktivnu službu snimljen kako iz službenog pištolja ispaljuje 11 hitaca i ubija Ernesta Duaneza (34) ispred njegove kuće!

Policajac se tokom istrage branio rekavši da je mislio da ubijeni kod sebe ima nož za bacanje, ali Duenezova porodica tvrdi da je bio nenaoružan i odlučna je da se svim zakonskim sredstvima izbori da Mudi bude optužen za ubistvo.
Mudi je u ubijenog ispalio 14 metaka, od kojih je 11 pogodilo Duaneza. Jedan u glavu, osam i telo i dva u ekstremitete, od čega su rane u grudima i stomaku bile smrtonosne.
Duanezu se zaglavilo stopalo
Stručnjaci koji su pregledali snimak kažu da na početku stvarno izgleda kao da Duanez drži nož u ruci, međutim, nož je pronađen an podu automobila.
Prilikom uviđaja kontatovano je i da mu je stopalo sve vreme bilo zaglavljeno u pojasu za vezivanje kamioneta, a kako je nož dospeo na pod vozila nije poznato.
Duanez je bio poznat kao član bande, trenutno se nalazio na uslovnoj slobodi, znalo se da nosi nož i da ima pištolj, tako da je smatran naoružanim i opasnim, ali njegova porodica koja je prisustvovala incidentu smatra da nikako nije trebalo da se desi neka ovakva brutalnost koju je policajac Mudi sproveo.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.