Reklame


Učesnik britanskog Celebrity Big Brothera - Kirk Norkros dokazao je šta znači nemati ni najosnovnija znanja. On ne zna gde je Amerika, Australija... Glup ili neobrazovan? Ili oba?
Brdo gluposti se može videti u domaćoj verziji Velikog brata, ali Kirk Norkors - trenutni učesnik britanskog šoua "Celebrity Big Brother" - dokazao je da od glupog uvek može gluplje. Ovaj momak zaista nema pojma o geografiji (a verovatno i ni o čemu drugom osim o poziranju pred kamerama) i to do te mere da ne zna na karti da pronađe ni kontinente. 

Zvezda rijaliti šoua "The Only Way Is Essex" - Kirk Norkros (29) trenutno je u "Celebrity Big Brotheru" zajedno sa nekoliko Plejbojevih zečica, zvezdama raznih izbora za talente i glumcem Majklom Medsenom. Međutim, kakvi god da su ostali, Kirk je svakako najgluplji ili bar najneobrazovaniji od svih. 

"Veliki brat" je Kirku dao zadatak da "svojim znanjem" o pokrajini Eseks, u kojoj inače živi, svim ukućanima osigura ludi provod, međutim to mu baš i nije pošlo za rukom. Isto tako nije umeo da na karti sveta pokaže kontinent Ameriku, ali ni niz drugih.

Uh, nema šanse da ovo pogodim!. Što je ovo trouglasto sra... ovde - mumljao je Kirk tražeći Ameriku u Africi. 

Dok se on blamirao u ispovedaonici, ostali nisu mogli da veruju šta Kirk ne zna. 

Je.. ga, moram ovde da stavim zastavicu jer ću inače morati da se izvinjavam ostalima - rekao je Kirk koji je nakon dugotrajnog razmišljanja odlučio da se Amerika nalazi na mestu Rusije?!

Pogledajte video i nećete poverovati šta ovaj čovek sve ne zna!

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.