Reklame


Svi se šokirali - Mladić, za koga se mislilo da je ranjen u pucnjavi, ispalio hitac u sebe zbog ljubavnih problema. Policajci se šokirali kada su shvatili da je zaljubljen u svoju sestru od tetke
Hteo da se ubije jer mu sestra nije uzvratila ljubav
Savo B. (23), koji se preksinoć upucao na Dorćolu, pokušao je da se ubije zbog neuzvraćene ljubavi, saznaje Press. Kako saznajemo, mladić je ispalio sebi metak u stomak jer devojka, inače njegova sestra od tetke, nije htela da mu otvori vrata svog stana u Ulici cara Uroša.

Prema saznanjima policije, nesrećni Savo B. se zaljubio u svoju sestru od tetke i počeo je da je proganja, a pošto devojka nije htela da mu dozvoli da uđe u stan, on se upucao.
- Savo B., inače rodom iz Smederevske Palanke, došao je ispred stana devojke u koju je zaljubljen. Obletao je oko sat vremena, pokušavao da je dozove da bi ga pustila da uđe u stan. Znajući kakve namere prema njoj ima, uplašena devojka nije htela da mu otvori vrata. On ju je dozivao, kukao, pretio. Pričao je da će se ubiti, da ne može bez nje - navode policijski izvori Pressa.
U jednom trenutku pucanj je odjeknuo zgradom u Ulici cara Uroša.
Plašila se da mu otvori
- Mladić sa prostrelnom ranom u stomaku ležao je u hodniku na drugom spratu zgrade. Komšije su izašle i videle mladića koji je bio u svesnom stanju. Pozvale su Hitnu pomoć i policiju. Uspaničeni ljudi nisu znali da li je reč o pokušaju ubistva ili samoubistvu - navode u policiji.
Savo B. je policajcima ispričao da je pucao u sebe zbog neuzvraćene ljubavi i da je „morao tako jer ne može drugačije". Zatim je inspektorima rekao da su njih dvoje u rodbinskim odnosima. Policija je prvo pomislila da on bunca ili nešto krije. Međutim, ubrzo se uspostavilo da je on zaljubljen u svoju rođaku, odnosno sestru od tetke.
Opasan po okolinu
- U Urgentnom centru mladiću su konstatovane povrede tankog i debelog creva. On je operisan i njegovo stanje je stabilno. Kada bude sposoban, sa njim će se obaviti razgovor kako bi se utvrdili svi motivi. Postoji bojazan da je mogao da puca u devojku koja je odbijala da bude sa njim. Zbog toga treba utvrditi da li je on opasan po okolinu i da li bi ponovo mogao da pokuša da ugrozi devojku - navode u policiji.
Savo B. nije odranije poznat po ozbiljnim krivičnim delima, a policija ispituje poreklo pištolja kojim je pucao sebi u stomak. 

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.