Reklame


U vreme kada je vanbračno zatrudnela, francuska ministarka pravosuđa Rašida Dati (47) imala je čak osam ljubavnika. Ovo i druga otkrića o njenom neobično aktivnom ljubavnom životu u javnost su dospela u ogorčenom sporu oko utvrđivanja očinstva ćerkice Zohre.
Svi Rašidini momci: TV voditelj, ministar, šef kabineta, španski premijer, brat Nikole Sarkozija, državni tužilac iz Katara i bogati naslednik
Miltimilioner i biznismen Dominik Desenj (68), koga Datijeva tereti da je otac devojčice, odbija da uradi DNK test. Datijeva je, međutim, pokrenula sudski postupak za utvrđivanje očinstva i tvrdi da je trogodišnja Zohra začeta upravo tokom strasne ljubavne afere s njim 2008.

Desenj je, međutim, za vikend izdanje magazina “Mond” ispričao da je bio samo jedan od mnogih koji su u to vreme imali “avanturu” sa Datijevom i da “ne zna” da li je Zohrin otac.

Štaviše, njegovi advokati su podneli pismene dokaze da je ministarka u to vreme održavala “do osam veza” sa drugim muškarcima, među kojima su bili i jedan TV voditelj, jedan ministar, jedan šef kabineta, španski premijer, brat Nikole Sarkozija, državni tužilac iz Katara i naslednik imperije trgovaca luksuznom robom.


Prema francuskom zakonu, osoba od koje se zahteva DNK test ima pravo da odbije da ga uradi, ali Datijeva tvrdi da ima i drugih dokaza, među kojima su i izjave pod zakletvom njene posluge da je Desenj ubrzo nakon porođaja počeo redovno da posećuje dete za koje tvrdi da je zajedničko.

Glasine da je Sarkozi otac deteta


Sarkozi i Rašida Dati

U nagađanjima ko je Zohrin otac u francuskoj javnosti su u igri bila mnoga poznata imena, među kojima su i bivši španski premijer Hose Marija Asnar, pa i sam bivši predsednik Sarkozi.

Sama Datijeva, poznata kao osoba koja traži publicitet po svaku cenu, ova je nagađanja ohrabrivala u nizu intervjua magazinima kao što je “Pari mač”, praćenim i serijama njenih glamuroznih fotografija.

Sadašnja otkrića samo još više potvrđuju sliku francuskih političara kao nepopravljivih preljubnika koji koriste svaku priliku za vanbračni seks.

Prethodni slučaj koji je u tom smislu privukao pažnju javnosti ticao se sadašnje prve dame Valeri Trivajler, koja je u jednom trenutku bila u paralelnoj vezi sa sadašnjim predsednikom Olandom i sa konzervativnim ministrom Devedijanom, pri čemu su u to vreme svo troje bili u dugogodišnjoj vezi ili u braku.
 

Zvezda "kabineta duginih boja"

Rašida Dati, poreklom iz Maroka, ima za sobom jedan propali brak. U okviru pokušaja da se u vladu uvedu predstavnici manjina, 2007. je postala jedna od zvezda Sarkozijevog “kabineta duginih boja”, ali 2009. je po kratkom postupku smenjena, uz obrazloženje da nije dorasla zadatku. Desenj je “težak” oko 600 miliona evra i bio je jedan od bliskih poslovnih saradnika predsednika Sarkozija. Udovac je, supruga mu je preminula 2001, a iz braka sa njom ima dvoje odrasle dece.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.