Reklame


Adolf Hitler je možda imao sina sa francuskom maloletnicom koji se kada je odrastao borio protiv Nemačke u Drugom svetskom ratu, pokazuju nova istraživanja, objavio je pariski magazin “Le Point".
Poređenje slika Adolfa Hitlera i Žan-Mari Lora
Žan-Mari Lor, koji je preminuo 1985. godine, verovao je da je bio sin diktatora Adolfa Hitlera, a današnja istraživanja pokazuju da je možda bio u pravu”.

Lor nikada nije upoznao svog oca, ali mu je njegova majka pred smrt ispričala da je on plod kratke veze koju je ona imala sa Hitlerom tokom Prvog svetskog rata.
On je 1981. godine i napisao knjigu pod nazivom “Tvoj otac se zvao Hitler”, koja će uskoro biti ponovo objavljena uz nove dokaze kao što su fotografije na kojima se vidi sličnost ovog Francuza i Hitlera.


Prema rečima njegove majke Šarlot Lobžoa, ona je upoznala Hitlera u gradiću Furn in Vep, zapadno od Lila, u junu 1917. godine kada je imala 16 godina.
Hitler se tada borio protiv Francuza u blizini grada Sebonkura, ali je nakratko boravio i u Furn in Vepu.

“Jednog dana, dok sam sekla seno sa ostalim ženama, primetila sam nemačkog vojnika sa druge strane ulice. On je nosio svesku i izgledalo je kao da nešto crta. Svim ženama je to bilo zanimljivo i interesovalo nas je šta on to crta. Odlučila sam da mu priđem”, ispričala je Šarlot.

Njih dvoje su započeli kratku vezu i Šarlot je zatrudnela.

  • Ukoliko se potvrdi da je Lor zapravo Hitlerov sin, njegova deca bi mogla da imaju udeo od prodaje Hitlerove knjige “Majn kampf”, koja je prodata u više miliona primeraka.
“Kada je tvoj otac bio u blizini, što je bilo jako retko, šetali bismo po prirodi. Ali te šetnje su se uglavnom loše završavale. On je, inspirisan prirodom često dugo pričao, a ja sam ga slabo razumela. On nije pričao francuski, već je vikao na nemačkom nekoj imaginarnoj publici. Čak i da sam govorila nemački, nisam mogla da pričam sa njim jer nisam imala pojma o istoriji Austrije, Pruske i Bavarske. Moja reakcija je ljutila tvog oca, pa više nisam ni reagovala na njegove priče”, rekla je Šarlot svom sinu.

Lor je znao da mu je otac bio nemački vojnik, ali mu je majka tek 1950-ih godina, pred smrt rekla da je to bio Hitler.

Hitler nije želeo da prizna sina i vratio se u Nemačku, ali je ostao u kontaktu sa Šarlot.
 
Naslovna strana knjige "Tvoj otac se zvao Hitler”
Šarlot Lobžoa je odbijala da govori o ocu svog sina i ubrzo ga je dala na usvajanje porodici Lor.

Žan-Mari Lor se u Drugom svetskom ratu borio protiv nacista, a u vreme nemačke okupacije Francuske bio je član Pokreta otpora.

Kada je Loru majka ispričala za Hitlera, on nije znao šta da radi.

“Da ne bih pao u depresiju, stalno sam radio, nisam išao na odmor, nisam čak ni u bioskop išao skoro 20 godina”, rekao je Lor.

Nakon nekog vremena on je počeo da istražuje svoje poreklo i pronašao je na tavanu u kući svoje majke slike koje je naslikao Hitler.

Nedavno je u Nemačkoj pronađena Hitlerova slika na kojoj je naslikana žena koja jako liči na Šarlot Lobžoa.

Dokaz koji ide u prilog Lorovoj tvrdnji su i zvanični nemački vojni dokumenti koji pokazuju da su nemački vojnici donosili novac Šarloti tokom Drugog svetskog rata.

Lor je tražio i da se urade mnogi testovi i uporede njegov i Hitlerov rukopis, njihova fizionomija, krvne grupe, fotografije.

Rezultati, koje je objavio list "Le Point", pokazuju da postoji velika mogućnost da je Lor zaista Hitlerov sin.

0 коментара:

Постави коментар