Reklame


JAGODINA - Obezglavljeno telo Mirjane Todorović (60) pronađeno je oko 15 sati u njenoj kući u Teslinoj ulici broj 10 u Jagodini, dok je kraj nje ležao teško povređen njen sin Sava (31).
Kuća porodice Todorović u kojoj se dogodio monstruozan zločin

Kako dopisnik "Blica" javlja sa mesta zločina, Mirjana je izmasakrirana.

Patrola jagodinske policije njeno telo je pronašla u fotelji, dok je odsečena glava bila na stolu.

Sin Sava, koji je i pozvao policiju, imao je dve ubodne rane u grudima i kolima Hitne pomoći prebačen u jagodinsku bolnicu.

"Ubijena je udarena dva puta u glavu tupim predmetom, najverovatnije čekićem, a nakon toga joj je odsečena, odrubljena glava i odneta na sto u kući", rekao je istražni sudija Višeg suda u Jagodini Zoran Petrović i dodao da je reč o monstruoznom ubistvu kakvog do sada nije bilo u Jagodini.


Policija je, po dolasku u kuću, Mirjaninog mlađeg sina zatekla kako spava na spratu porodične kuće. 

Policajci pokušavaju da pronađu tragove koje bi mogli ukazati ko je svirepi ubica.

Uviđaj na mestu zločina je završen posle 20 sati, a ispred kuće u kojoj je izvršen zločin ostala su da stoje dva policajca.

Sava Todorović (31), sin koji je sa ubodnim ranama pronađen pored obezglavljene majke Mirjane Todorović (60) kasnije je prebačen u u bolnicu u Kragujevcu.

Mlađi brat Žarko spavao je na spratu kada se ovaj stravični zločin dogodio. Kako se sumnja, ubica je nekim tupim predmetom, najverovatnije čekićem, udario nekoliko puta Mirjanu po glavi, što je bio uzrok smrti, a zatim joj odsekao glavu. Glava nesrećne žene bila je na stolu kada je policija stigla, a telo joj je bilo u fotelji.

Mirjana je godinu dana udovica, njen pokojni suprug bio je privatnik i držao je prodavnicu tekstila u Sinđelićevoj ulici. Porodica nije registorvana u Centru za socijalni rad kao problematična. Sin Sava nema dosije u policiji i nikad nije privođen.
 
Istražni sudija Petrović je rekao i da postoje indicije ko bi mogao biti izvršilac ovog zločina, ali da ne želi ništa da prejudicira do okončanja istrage.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.