Reklame


Poznata starleta gostovala je u emisiji „Red karpet" na televiziji OBN i strašno ju je uznemirilo što voditelj ne zna njeno ime, a svoje nezadovoljstvo je izrazila i na svom Fejsbuk profilu.
Kako, bre, sme da ne zna ko sam ja Soraja Vučelić... ili možda Vučetić
- Ubila bih se da pozovem gosta u emisiju, a da ne znam kako se preziva! Sramota da se ovo zove voditeljem! - gnevna je bila Soraja.
Starletu je iznerviralo kada je voditelj rekao: „Soraja Vučelić ili Vučetić ne znam, ali to je ona prsata Soraja koja je na noge digla celu naciju kad se pojavila u jednom rijaliti-šouu. Nije joj bilo teško da priča o seksu, pa ćete čuti šta ona voli, a šta ne. Najprsatija starleta s prostora bivše Jugoslavije!"
U intervjuu od 60 sekundi Soraja je otkrila kako je ne zanima grupni seks, seks za jednu noć i seks bez zaštite i da ponekad spava gola. Priznala je i da je do sada bila na dve plastične operacije i da joj je prvi honorar iznosio 400 evra.


Dovoljno je da se neko pojavi u bilo kom rialitiju i da postane vip. Po kojem to kriterijumu?Ona i jos mnogo drugih koji neznaju da izgovore dve prostoprosirene recenice, za njih mora da se zna imenom i prezimenom.Sramota od toliko pametnih ljudi za koje se nezna niti ce se saznati.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.