Reklame


Srpska estrada kao bojno polje
Srpska estrada odavno je postala pravi bokserski ring. Zavist i sujeta okidač su za međusobno prepucavanje koje sve češće prerasta i u fizičke obračune. Bitke i ratovi izbijaju zbog neraščišćenih računa, uvreda, ogovaranja, psovki, preotetih tezgi i partnera...Kada se strasti ohlade, pljušte sudske tužbe. Estradne zvezde više ne biraju mesto gde će se obračunati sa protivnikom, pa se sve češće dešava da gledaoci uživo preko TV ekrana prate dvoboje svojih ljubimaca. I uživaju u estradnim gladijatorskim borbama...


Bojanić sa šljivom

Veliku medijsku pažnju izazvao je sukob bubnjara Ivana Fecea Firčija i Miloša Bojanića u rijalitiju Dvor, u kojem je pevač izvukao deblji kraj. Njihov sukob začet je na Farmi, a nastavio se na Dvoru i krvavo se završio.


Bojanić je Firčiju pred kamerama rekao da je zlostavljao svoju sestru, pa je bivši roker žustro odreagovao. Najpre je Bojanića polio sokom, a potom ga gađao praznom flašom u glavu i razbio mu arkadu, tako da je pevač završio sa modricom i krvavim podlivom na oku. Firči je istog trenutka izbačen sa Dvora.

Miloš Bojanić se žalio da ga je na Farmi u mraku mučki udario voditelj Dragan Marinković Maca. Njegove optužbe su ostale nedokazane.

"Bokseri" Gru i Đani


Rijaliti šou je i muzičaru Daliboru Andonovu Gruu i bivšem fudbaleru Saši Ćurčiću Đaniju poslužio da odmere snage. Sve uživo je gledala publika šoua Parovi, a ovaj slučaj kao i prethodni uzbudio je članove Republičke radiodifuzne agencije.

Gru i Đani krvnički su se pesničili i bacali po podu, a kada su pregledani snimci, utvrđeno je da je sukob potpalila Ćurčićeva provokacija. On je glasno pitao zašto je Gru uopšte došao na žurku. Krenulo je batinanje, pa je moralo da reaguje obezbeđenje koje je oba učesnika tuče izbacilo iz prostorija TV Hepi. Iz ove tuče oba "boksera" su izašla nepovređena.

Meč između pijačnih tezgi


 Vesna Vukelić Vendi, koja je poznata kao skandal majstor, nedavno se potukla na pijaci na Banjici sa prodavačicom.

Vendi je, prema rečima prodavačice, vređala Svetlanu Cecu Ražnatović, što je bio povod za bitku. Incident na pijaci završio je na Jutjubu.

Vendi je napustila mesto okršaja kada joj je prodavačica polomila naočare. Međutim, nakon desetak minuta Vendi se vratila sa novim naočarima, drugom bundom i dvojicom poznanika, koji su se predstavili kao policajci i ogradili prostor oko tezgi da niko ne može da prođe. Usledila je još jedna runda, a pevačica je ostala bez još jednih naočara i šake kose.

Da je Dvor u stvari bio prava arena, pokazala je i bitka makedonskog šoumena Bokija 13 i pevačice Maje Nikolić. Boki je počeo da provocira Maju na račun njenog izgleda, a ona mu je uzvratila polivajući ga vinom po licu. On joj se zatim uneo u lice, a ona je pokušala da ga udari čašom po glavi. Pale su i teške reči:

- Skloni se od mene, hermafroditu. Trandžo, ne diraj me - vikala je Maja.
Boki joj je odgovorio:
- Udari me, hajde. Ludačo, lujko!
I tako unedogled su se častili učesnici Dvora.

Prava borba se nastavila u kući za seljane, gde je Boki nekoliko puta udario Maju po glavi, a ona mu se revanširala tako što mu je počupala veštačke trepavice. Da se između njih nije isprečila pevačica Lana, verovatno bi pala i krv.

Ivana gost uzgrizao za nos


 Ivan Gavrilović je u rijalitiju Parovi priznao da ga je jedan gost na nastupu u Slankamenu uzgrizao za nos, kao i da je na Jahorini dobio batine:

- Završili smo nastup, bilo je oko pola četrii, kad je njihov gost došao do mene i počeo da traži neku muziku, ne želeći da sluša onu sa CD koju su konobari pustili. Ma, to je bio samo izgovor, on je već hteo ranije da napravi problem. Samo mu je trebao neki povod...

I pored brojnih upozorenja javnosti i reagovanja Radiodifuzne agencije, rijaliti programi nisu ukinuti, Tanja Vojtehovski, koja je u to vreme bila PR i direktor Pink media sistema, objasnila je da se u svim zemljama sveta, pa i onim mnogo razvijenijim od Srbije, u rijaliti programima dešavaju i mnogo gore stvari.

- Setite se da se slično dogodilo i u srpskom parlamentu pre nekoliko godina kada je poslanica SRS Gordana Pop Lazić cipelom gađala Gordanu Čomić. Pa priznaćete da poslanici imaju viši stepen odgovornosti nego bivši bubnjar EKV.

Mnogi smatraju da su nasilje i vulgarnost u rijaliti programima rezultat izbora učesnika, ali i zahteva publike, koja se više ne zadovoljava običnim svađama, već se otvoreno naslađuje.

Šamar zbog leda


Folk pevačica Marina Tadić nije učestvovala u nekom rijaliti šou programu, ali je dobila šamar od fudbalera Ivice Dragutinovića, čiji se PR štab tim povodom oglasio sledećim saopštenjem:

"Ivica je sa svojim društvom sedeo u separeu do Marininog i celo veče je atmosfera bila dobra. Ništa nije upućivalo na skandal i da između njih postoji netrpeljivost. Međutim, posle pet sati ujutru, Tadićeva je počela da gađa Ivicu Dragutinovića kockicama leda, što je njega očito žestoko iznerviralo!

Ivica je neko ko je godinama naporno radio kako bi postigao to što jeste i bio na samom vrhu u sportu. On je poznat po svojim rezultatima, a ne po nekakvim problemima. Nikome ne želi da daje medijski prostor i ne želi da se uz njegovo ime provlače osobe koje to nisu zaslužile. On je od te osobe bio provociran više puta i na provokacije je odgovorio onako kako je smatrao da treba da bi zaštitio sebe i svoju privatnost".

Rat u studiju


 Pevačice Mira Škorić i Vesna Rivas zavadile su se pre desetak godina.

Posle Mirine izjave da su Vesnine noge debele kao balvani i da njeno pevanje liči na rikanje, Vesna je tužila koleginicu za klevetu i povredu časti.

Obavešteni kažu da je Mira došla jednog dana u Vesnin studio da raščiste račune i da su prisutni uspeli da ih razdvoje tek posle 15 minuta.

Oko autorskih prava 2005. potukli su se pevač Vlado Georgiev i menadžer i kompozitor Saša Dragić. Georgev je potom ispričao da je Dragić došao sa još tri muškarca koji su nasrnuli na njega. Vlado je iz ovog okršaja izašao sa ranom na glavi, a Saša je, kako je izjavio njegov advokat, završio u Urgentnom centru zbog udarca u predelu grudi.

I dan-danas se prepričava tuča Mine Kostić i Indire Aradinović na generalnoj probi Grand festivala. Očevici tvrde da su pljuštali šamari i da je na sve strane letelo perje zbog izvesnog Tike, Mininog bivšeg muža, a tadašnjeg Indirinog dečka. Čupanje, šutiranje i guranje zabeležile su i kamere i ko zna kako bi se ovaj boj završio da nije intervenisalo obezbeđenje Granda.

- Ja se nikada nisam tukla zbog dečka, pa ni sa Indi. Nju sam tukla jer je bila bezobrazna. Nisam ja neka klinka, pokazala sam ko sam, a o toj osobi neću da govorim - objasnila je Mina Kostić.


Indi je nedavno izvukla deblji kraj i od svoje sedam godina mlađe sestre Edite. Tuča je izbila, kako su objavili mediji, zbog izvesnog Veljka sa Karaburme koji je prisustvovao obračunu sestara. Komšije su čule vrištanje, pa je ubrzo stigla i interventna policija koja je protiv Indi i Edite podnela prekršajne prijave.

0 коментара:

Постави коментар