Reklame


I dok se oni igraju vruće-hladno, jedan prijatelj Vladimira Stojković a progovorio je i rekao šokantne detalje o golmanu i manekenki!

- Njih dvoje su se dogovorili da svako ima svoj život unutar braka. Uvek su imali opciju da budu sa kim god hoće, a da se pritom ovaj drugi ne ljuti. Ipak, stvar se otrgla kontroli kada je Vladimir upoznao manekenku Jelenu početkom prošle godine. Čak ju je i vodio kod prijatelja na svadbu i tamo je predtavljao kao svoju devojku. Tada je Bojana bila pred porođajem i nije ni slutila šta se dešava. Kad je sve otkrila odlučila je da mu se osveti pa je počela da jurca za rukometašom Vladom Mandićem koga Stojković ne podnosi- rekao je Stojkovićev prijatelj za Novosti i time demantovao i priču Vlade Mandića koji je rekao da Bojanu ne poznaje.

Posle burnog perioda u kojem su spminjane i batine, Bojana i Vladimir Stojković počeli su sve češće da se pojavljuju na javnim mestima i da se fotografišu u "ljubavnom zanosu", ali je, prema rečima neimenovanog sagovornika, sve farsa:

- Video sam se sa njim krajem prošle godine na slavi kod zajedničkog prijatelja. Tada mi je rekao da će se razvesti i da ne može više da živi sa Bojanom. Još mi je i poverio da je na manekenku bio upozoren još kada je došao da brani za fudbalski klub Crvena Zvazda. Tadašnji Zvezdini čelni ljudi su mu rekli da je ona „devojka za sve” i da je se kloni. U isti koš je stavljena sa još jednom ženom našeg fudbalera. Ipak, hemija između njih se desila tako da je odlučio da se oženi njom. Sad je okrenuo ploču jer je veoma zaljubljen u novu devojku.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.