Reklame


Muškarci duže pate zbog raskida
Nakon raskida, muškarcima je u proseku potrebno oko mesec dana da "prelome" i promene status na Facebooku iz "u vezi" u "singl". Žene to u najvećem broju slučajeva urade u prva 24 sata.

Nedavno istraživanje pokazalo je da 63 odsto muškaraca koji su upravo prošli kroz raskid veze čeka četiri nedelje, ili i duže, pre nego što promene status na Facebooku. Žene svoj status najčešće menjaju odmah ili u roku od nekiliko dana.

Oko osam odsto muškaraca status uopšte ne promeni, oko trideset odsto njih spremno je da prizna da ih je devojka ostavila, a samo 15 odsto pripadnika jačeg pola navešće i razlog zbog kojeg je došlo do raskida.

Sa druge strane, devojke obično status promene mnogo brže, a često tu promenu prate i slike na kojima se smeju i dobro su raspoložene, tako da deluje kao da ih raskid nije pogodio, pokazali su rezultati ankete sajta za upoznavanje LovingSpace, a prenosi "Dejli mejl".

"Rezultati ankete koju smo sproveli pokazuju da muškarce raskid izgleda više pogađa, što se vidi i po tome što svoj 'poraz' nedeljama kriju od porodice i prijatelja. Sa druge strane, žene izgleda pozitivnije gledaju na celu situaciju i raskid ih ne sprečava da 'krenu dalje'", izjavio je portparol sajta.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.