Reklame


Voditelj TV Prva izvređao učesnice izbora za Plejbojevu zečicu godine „Ružičasti ti pokažu da uvek ima niže od dna“


Proziva bez pardona.
Ivan Ivanović, voditelj TV Prva, nazvao je droljama devojke koje su se preksinoć na Pinku takmičile za Plejbojevu zečicu godine! On je pratio finale jer je na svom Tviter profilu komentarisao dešavanja, vređajući usput i „ružičastu televiziju“, Ognjena Amidžića i Radu Radenović.

„Na Pinku je trenutno izbor za naj drocu ili šta već?! Kad pomisliš da su dotakli dno, ‘ružičasti’ ti pokažu da uvek ima niže!!! Ljudi, ozbiljan pakao, majke mi! Nije važno što je konkurentska televizija, realno, pakaaooo! Emisija je ozbiljan blam. A i to za ribe, malo je sve prenaglašeno“, napisao je Ivan.

Potom se osvrnuo na Ognjena, koji je bio u žiriju.
„Amidžić: ‘Pažljivo sam slušao ove devojke i mogao puno naučiti’. To sve objašnjava“, kratko je poručio Ivanović, a onda počeo da ismeva Radu Radenović, koja je sa Srđanom Predojevićem vodila program.


„I čuvena Pink rečenica „Dešava se svašta kad je uživo“... Rada Radenović oprala sudove, povezala kosu i u penjoaru (deluks varijanta kućne haljine, koju obožavaju starije domaćice, prim. aut.) došla u studio. Rada R. - jabuka u šlafroku. Hahaha!“
Svoje pisanije je završio tvitom:

- Dakle, kome je pun k... c života i ima 2 kg eksploziva, pravac Šimanovci! Poštedite jedino Suzi. Jbg, tinejdž dani...

Pobednica Soraja Vučelić  nije želela da joj Ivanovi komentari pokvare radost.
- Suviše sam srećna da bih se bavila glupostima Ivana Ivanovića. To jeste uvreda, ali za nekoga ko se pronalazi u njoj, ja ne.

Drugoplasirana Anastasija Buđić pomislila je da se šalimo kad smo joj rekli šta je napisao, a onda se uozbiljila:

- Osećam se kao moralni pobednik i nikako sebi ne bih dozvolila da potcenjujem inteligenciju srpskog naroda. O Ivanoviću nemam šta da kažem jer ne želim nikoga da vređam - kazala je Buđićeva, sugerišući da je nepravedno izgubila.
Soraja prva srpska Plejbojeva zečica

Amidžić: Koga još zanima šta taj priča!

Rada Radenović nije juče odgovarala na naše pozive, a Ognjen Amidžić kaže da ga Ivanove prozivke ne dotiču.
- Ma koga još zanima šta taj govori? Cela ta priča oko prozivki i prepucavanja je narodu više dosadila. To je sve što imam da kažem, zaista - rekao je voditelj Pinka.

Pink: Povraćanje!


Povodom Ivanovićeve prozivke oglasila se i pres služba Pinka:
„Televizija Pink je prekjuče imala više gledalaca nego Prva i B92 zajedno. Finale Plejbojevog izbora pratilo je 1.509.966 gledalaca, što je svojevrstan rekord u tako kasnom terminu. Naša televizija proizvodi nedeljno više od 50 sati sopstvenog zabavnog programa i ne bazira svoj koncept kao druge „video-klub televizije“, kojima je jedini imperativ da se u jedinoj emisiji koju proizvode ispovraćaju na celonedeljni trud ostalih kojima nisu ni za petama“.

Perica Gunjić, Plejboj: To je njegov obračun s Pinkom

Perica Gunjić, glavni i odgovorni urednik srpskog izdanja Plejboja kaže:
- Ne mogu da verujem da je to napisao. Ukoliko jeste, ne mogu da verujem da neko ko je moderan TV voditelj ne zna da danas u preko 30 država postoji izbor za devojku godine i da se u tom izboru svi pridržavaju američkih standarda, koji su visoki. Ako je stvarno to napisao, onda je to ili njegov obračun s Pinkom, ili smešna izjava, i nije vredno pažnje.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.