Reklame


Goca Tržan: Severina služila Tuđmanu!
Pevačica izjavila da neće nastupati u Hrvatskoj i oplela po hrvatskoj koleginici

Goca Severini ne zaboravlja Tuđmana!
U emisiji „Ja to tako“ na televiziji Pink, koju vodi Ivana Baltić, pevačica Goca Tržan izjavila je da neće nastupati uHrvatskoj, a gledaoce je podsetila ko je Severina.
 
- Ne znam kako se ljudi ne sećaju, imamo pamćenje kao ribe! Severina je radila kampanje za HDZ i opšte je poznato da je pevala Franji Tuđmanu! E pa, ako se niko ne seća, ja se sećam i ne zaboravljam - odgovorila je oštro Goca.
 
Goci Tržan nije prvi put da kritikuje postupke hrvatske pevačice. Naime, i u rijalitiju „Survajver“ oplela je po koleginici iz Hrvatske! Finalistkinja ekstremnog rijalitija smatra da Seve ne zaslužuje tretman kakav ima u Srbiji, jer ona i njene srpske kolege ne mogu ni da privire u Hrvatsku.
 
- Jedna Severina je izdala album za PGP RTS! Ta Severina radila je kampanju za Tuđmana. Zašto bilo ko od nas nema takav tretman?! Čola nema takav tretman, čak ni on nije gostovao na hrvatskoj televiziji. Dok ne budem došla na hrvatsku televiziju i imala dobru kampanju, zabole me baš za njihovo tržište - ogorčena je Goca.
 
S druge strane, Seve je Goci posle ove izjave poručila samo „da joj želi sve najbolje“.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.