Reklame


Interesovanje za Lidiju Piroški, menadžerku gradskog odbora Liberalno demokratske partije u Novom Sadu, poslednjih dana je naglo poraslo, zbog podsećanja na činjenicu da se Lidija 2004. godine slikala za "Plejboj". Četrdesetčetvorogodišnja dama pre osam godina je pokazala svoje obline, obučena u kratku suknju i crveni brushalter.
Lidija Piroški se slikala ležeći na motoru i za volanom automobila u izazovnoj pozi, a fotografije su privukle veliku pažnju čitalaca kada su objavljene u trećem broju srpskog izdanja časopisa "Plejboj".

Atraktivna dama izjavila je za domaće medije da se ne kaje zbog ovog poteza iz prošlosti i da je na taj način želela da razbije predrasude koje vladaju u srpskom društvu.

Ekonomistkinja po struci, koja je u LDP stupila početkom prošle godine, na svom tviter profilu objavila je komentar u kome jedan od korisnika hvali njen potez. "Ponosna na novu generaciju političarki! Konačno se pomeramo od brkatih žena, viklera u šiškama i štrikanih čarapa", napisao je korisnik, a Lidija je ponovila na svom profilu.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.