Reklame


Engleskinja Gema Barker (19) uspela je da seksualno zavede tri devojčice stare između 15 i 16 godina iz svoje srednje škole, tako što se prerušavala u trojicu različitih momaka različitog imidža kojima je čak otvorila naloge na "Fejsbuku" . Gema je priznala krivicu za seksualni napad i preti joj zatvorska kazna, ali je uz kaucija puštena na slobodu do izricanja presude.
Gema Barker, glumica u pokušaju, imala je tri lažna identiteta - mladiće sa imenima Aron Lampard, Konor Mekormak i Luk Džouns

Gema Barker, kojoj je san bio da bude glumica, naizgled se ponašala poput bilo koje druge tinejdžerke. Ali iza njenog nevinog osmeha krila se tajna o četvorostrukom životu, koji je organizovala kako bi se seksualno približila devojkama iz svoje škole.



Kada su je razotkrili, sama je sebi slomila vilicu!
Zanimljivo je da su tinejdžerke sa kojima se zabavljala kao "Aron" i "Konor" znale Gemu kao devojku, ali nisu prozrele njenu igru.

U pokušaju da sačuva tajnu, Gema je kada je razotkrivena sama sebi slomila vilicu i rekla devojkama da je to učinio "Luk", njen treći alter ego. Slagala je da ju je on terao da se prerušava u "Arona" i "Konora".
Kako je tužilac juče objasnio u sudu u Gildfordu, Gema je imala tri lažna identiteta - mladiće pod imenima Aron Lampard, Konor Mekormak i Luk Džouns. Za svakog od njih je napravila različit imidž i poseban profil na "Fejsbuk". Kako bi sakrila svoj ženski identitet, oblačila široku odeću, nosila kape i govorila kao muško.


- Prerušavala se u različite 16-godišnje dečaka sa isključivim ciljem da sa devojčicama ostvari seksualnu vezu - kazao je tužilac Rubi Selva.

Žrtve i njihove familije su nasele na njenu igru i nisu ni posumnjale da je "privlačni momak" u koga su se zaljubile, u stvari - devojka. Dve tinejdžerke, od kojih je jedna stara 15, a dve 16 godina, "ljubile su se i mazile" svaka sa svojim dečkom, a sve tri zapravo sa jednom te istom osobom: Gemom Barker.

Skrhane jer ih je "dečko" prevario

Ipak, vremenom su počele da sumnjaju. Na primer, njihovi mladići su se poznavali, ali nikada nije bio više od jednog na istom mestu. A i ličili su.

Jedne večeri, dok je "Konor" spavao u njenoj sobi, 15-godišnjakinja je skinula njegovu kapu i zaključila da je to, zapravo, "Aron", koji se zabavlja sa njenom godinu dana starijom drugaricom. Tinejdžerke su bile skrhane zbog saznanja da ih je "momak" prevario, ali još nisu ni sanjale da je ustvari reč o - devojci.

Čak ni roditelji devojke koja se zabavljala sa "Aronom" nisu shvatili da se radi o prevari. Oni su izjavili da zapravo nikada nisu videli Aronovo lice, jer je stalno nosio spušten kačket preko očiju.

Kada je priveden(a) zbog sumnje za seksualni napad, Gema je morala da skine odeću u policijskoj stanici i tada je otkriven njen pravi pol, a uskoro i identitet. Priznala je krivicu i kazna bi trebalo da joj bude izrečena u martu.

Sudija Piter Mos joj je rekao da nije siguran da je "loša i opasna za poznavati" ili "luda i opasna za poznavati"

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.