Reklame

Majka i otac iz Velike Britanije brutalno su pretukli dečaka starog nepune dve godine. Silinu udaraca stručnjaci su uporedili sa povredama u saobraćajnoj nesreći ili prilikom pada sa trećeg sprata

Levi-Blu
Levi Blu | Foto: Fejsbuk
Majka i otac malog Levi Blu Kazina, pretukli su brutalno nesrećnog dečaka, nanevši mu katastrofalne unutrašnje povrede koje su prouzrokovale smrt.
Oštećenje tankog creva bilo je toliko ozbiljno, da je utroba mališana starog 22 meseca bila prepolovljena od siline udaraca, što su stručnjaci uporedili sa saobraćajnom nesrećom ili padom sa trećeg sprata.
Dete je preminulo 20. februara prošle godine u Birmingemu, kada je hitna pomoć naišla na surovi prizor u kući dečakove majke. On je bespomoćno ležao između svog kreveca i maminog kreveta, pri čemu su mu oči još uvek bile otvorene a usne pomodrele. Lekar koji je radio na ovom stravičnom slučaju, tvrdi da je beba udarana u stojećem položaju, ali i dok je ležala na podu.
Danijel Kazin (27) i Mark Piper (31) su optuženi od strane lokalnog sudskog organa u Ujedinjenom kraljevstvu zbog zlostavljanja deteta i njegovog ubistva. Suđenje je počelo 18. novembra i trajaće narednih mesec dana. Sićušno i slabašno telo malog Levi Blua nije moglo da izdrži nasilje ovog para, koji je batinama usmrtio sopstveno dete.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.