Reklame


Ova sekta je poznata i ozloglašena po tome što njeni članovi oduzimaju sebi život po principu "bacanja kockice", piju ljudsku i životinjsku krv
groblje, sekta, crna ruža, foto printskrin yt

SARAJEVO - "Crna ruža" je jedna od najopasnijih sekti međunarodnog karaktera, koja deluje i na našim prostorima. Reč je o organizaciji koja je finansirana sa Zapada i koja veoma dobro stoji u finansijskom smislu.
Ono po čemu je poznata i ozloglašena jeste činjenica da članovi sekte oduzimaju sebi život po principu "bacanja kockice", također, piju ljudsku i životinjsku krv. Sekta vrbuje maloletne osobe, isključivo visokointeligentnu i nadarenu decu.

Njihova vera jeste mešavina satonizma i egipatske magije. Prisustvo sekte Crna ruža na ovim našim prostorima duže je nego što se misli.

Biznismen Branimir Petranović ušao je u nju davne 1976. godine, kako bi iz njenih ralja izbavio svoju devojku. Iz prve ruke upoznao je izopačenu filozofiju grupe, koju je vodio misteriozni Riječanin četrdesetih godina, kojeg su zvali ‘On’.

Prema rečima Branimira Petranovića, ‘On’ propoveda žrtvovanje Bogu, koje je najvažnije u ideologiji "Crne ruže". Jer samo taj njihov bog, bog "Crne ruže" donosi nešto dobro ovome svetu, a doneće dobro jedino ako se za njega žrtvuje.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.