Reklame

Vidovnjak iz Pomoravlja, čuveni deda Miloje, koji je preminuo krajem prošlog veka, imao je neverovatna predskazanja. Pričajući o budućnosti sveta i Srbije, predvideo je raspad SFRJ, građanski rat, ali i mnoge događaje današnjice.

Deda Miloje
Bog je pustio đavola na zemlju da je očisti od zlih ljudi. Nečastivi će videti ko su njegovi i povešće ih sa sobom
Deda Miloje je predvideo sve ono što se trenutno dešava. Rekao je da su privredne katastrofe kojih smo danas svedoci prolaznog karaktera. Ljudi koji ih izazivaju neće još dugo vršljati Srbijom. Neki će zaglaviti u domaće i strane zatvore, neki će se ubiti, neke će eliminisati oni koji se boje da bi mogli da ih odaju, neki će se pritajiti u očekivanju „boljeg vremena“ koje neće doći... Oni koji nisu ukaljali obraz i koji nisu prodali dušu ne treba da se plaše, njih čuva Sveti Sava.


Rupa na nebu


Prorok Miloje je rekao da će
Amerikanci stradati sve dok se ne opamete, a neće se nikad opametiti
Kada je reč o klimatskim promenama, Miloje je prvi u svetu predvideo da će se ozonski omotač sve više otvarati, naročito prema zapadu. Naučnici su tvrdili da je „proboj“ ozonskog omotača prolazna pojava i da nije opasan. Ipak, ispostavilo se da je to mnogo alarmantnije nego što su pretpostavljali. Deda Miloje je rekao da će se ozonski omotač otvoriti kod broja 45. Nešto kasnije je nacionalna uprava za aeronautička i svemirska istraživanja ozvaničila da se ozonski omotač otvorio na 45 stepeni severne geografske širine.
Deda Miloje je takođe rekao da će zbog klimatskih promena stradati veliki broj ljudi, što se već dešava. Najveći broj nesreća je predvideo za američki narod. Takođe, mnoge nesreće će zahvatiti Francusku, Italiju i Englesku. Rekao je da će se „zemlja tresti“ u Rusiji i Kini. Zemljom će zavladati teške bolesti koje će odneti mnoge živote. Sa neba će padati kamenje, ubiće mnoge ljude i srušiti gradove. Rekao je da će Amerika svaki put kad kazni neki nedužan narod platiti još veću kaznu. Njegove reči su: „Bog će da tamani Amerikance sve dok se ne opamete, a neće da se opamete nikad.“

 


Tumačenje



Sve što se nama danas dešava, deda Miloje je objasnio na način da Bog čisti zemlju od zlih. Pustio je đavola na Zemlju da vidi ko su njegovi i da ih povede sa sobom kad dođe Strašni sud. Rekao je da se niko loš neće izvući, ko ne pogine u ratu - umreće od bolesti, ko ne umre - stradaće od poplava i zemljotresa.
Na pitanje zna li do kada će živeti, deda Miloje je odgovorio: „Dok ne počne rat... Onda ću da izumrem.“. Umro je 1998. godine, pre nego što je počelo bombardovanje Srbije.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.