Reklame

Američki portal "Bjutiful Vumen Pidia" proglasio je Bosanku Sonju Zekić (26) najlepšom prirodnom ženom na svetu za 2013. godinu.
Pogledajte Bosanku koju su Amerikanci proglasili najlepšom prirodnom ženom za 2013. godinu!
Sonja, koja je poreklom iz Žepča, od 18. godine bavi se modelingom, a već nekoliko godina živi u Sarajevu, gde je završila Ekonomski fakultet i radi u struci.
Do sada se pojavljivala u nekoliko muzičkih spotova, a prošle godine je ostvarila značajan uspeh na takmičenju "Džentlmens Čojs", na kom je njen profil sa fotografijama pogledan više od pet miliona puta!

Sonja Zekić ima 26 godinaSonja Zekić ima 26 godina
"Amerikanci su me o pobedi obavestili putem mejla. Oni su moje fotografije pronašli na internetu i na Fejsbuku, a onda je njihov žiri mene proglasio najlepšom prirodnom ženom za ovu godinu. Kada sam videla da su uz mene na njihovoj listi bili i poznati svetski modeli, koji rade za najpoznatije svetske modne kuće, veoma sam se iznenadila i stoga sam posebno ponosna na ovu pobedu koja će mi, nadam se, otvoriti mnoge mogućnosti da napredujem u svetu mode. Sa portala su me pozvali da budem članica njihovog žirija za narednu godinu kako bismo izabrali moju naslednicu", kazala je Sonja za Klix.ba.
Od 18-e godine bavi se modelingomOd 18-e godine bavi se modelingom
Američki portal je za Sonju napisao da je ona odličan primer lijepe i prirodne devojke.
"Ona ima sjajno lice i savršeno telo sa besprekornim ženskim atributima. To i jeste razlog da postane najlepša prirodna žena za 2013. godinu. Sonja je prekrasna, a lepotu poput njene je sve teže naći, jer živimo u svetu obmana, genetski modificirane hrane, Fotošopa, plastičnih operacija i slično", piše "Bjutiful Vumen Pidia".
Na pitanje da li je svesna svoje prirodne lepote, Sonja kaže da su joj oduvek govorili da je lepa, ali ona sebe ne gleda na taj način, već više ceni svoje osobine koje smatra vrlinama.
Ponosna je na dodeljenu tituluPonosna je na dodeljenu titulu
Sledeće godine ona će birati svoju naslednicuSledeće godine ona će birati svoju naslednicu
Ona više od izgleda ceni svoje vrlineOna više od izgleda ceni svoje vrline
Ovde pogledajte sve takmičarke!
Izvor: Pressonline, Magazin.ba

0 коментара:

Постави коментар