Reklame

Porodica je devojci koja je dve godine bila u komi organizovala venčanje, a sat vremena posle toga isključili su aparate koji su je održavali u životu.
(FOTO) Venčali je, pa isključili aparate koji su je držali u životu!
Hi Jingjing i njen dečko Lu Lai iz Guangdonga, iz jugoistočne Kine, sve do 2011. godine bili su jedan od najsrećnijih parova koje je njihovo okruženje poznavalo. Te 2011. Hi Jingjing pala je u komu iz koje se nikada nije probudila.
Neposredno pre toga mučili su se kako bi ostvarili svoj san - sakupiti dovoljno novca za dom i porodicu. Oboje su pronašli posao u lokalnim firmama, kupili su stan i bili spremni za venčanje. Međutim, Jingjing se jednog dana slošilo na poslu gde se onesvestila. Hitno su je prevezli u bolnicu gde su ustanovili da je pala u komu. Ona se više nikada nije probudila, a lekari su ustanovili da ima oštećenje na mozgu i da ne mogu ništa da urade.
Hi JingjingHi Jingjing
Na dan kada joj je bio 28. rođendan, pre nekoliko dana, porodica i Lu Lai doneli su tortu, ukrasili joj sobu i održali mini ceremoniju venčanja. Kako su rekli, želeli su da joj ostvare životni san - da se uda.
Ništa od toga ne bi bilo moguće da je njen verenik odustao od nje i verovanja u njen oporavak.
- Za mene, ona će uvek biti živa. Zauvek će živeti u mom srcu - kazao je Lu.
Njeni organi doniraće se ljudima koji su potrebni, a porodica je srećna što će mnogima uspeti da spasu život.
Hi Jingjing u venčanici, na maloj ceremoniji venčanja u bolničkoj sobiHi Jingjing u venčanici, na maloj ceremoniji venčanja u bolničkoj sobi
Na taj dan napunila je i 28. godinaNa taj dan napunila je i 28. godina

0 коментара:

Постави коментар