Reklame

Poslednjih 48 sati vladajuću koaliciju potresa seks-skandal zbog porno-snimaka u kom, ni manje ni više, dvojica visokih funkcionera socijalista i naprednjaka oralno zadovoljavaju jedan drugog.
Visoki funkcioneri SPS-a i SNS-a u gej akciji!
Ovaj snimak slučajno su, u okolini Bora, zabeležili operativci Uprave kriminalističke policije, praveći pre nekoliko večeri sačekušu za narko-dilere.
Prema nekim saznanjima izvora bliskih policiji, snimak je napravljen na seoskom putu u okolini Bora, mestu koje je inače poznato kao sastajalište onih koji žele da se vide, a da ne budu viđeni.
"Operativci su imali dojavu da će se na tom mestu odigrati primopredaja droge, ali se na kraju brižljivo isplaniran lov na narko-dilere pretvorio u zabelešku o seks-skandalu dvojice visokih funkcionera", navodi izvor.
Ovaj izvor dodaje da su se dvojica mladića dovezla u luksuznim džipovima. 
"Parkirali su uz put, izašli iz kola, a operativci su odmah uključili kamere, misleći da snimaju kriminalce. Međutim, posle kraćeg razgovora, ova dvojica su, na zaprepašćenje prisutnih policajaca, "prešli na stvar". Prvo je jedan oralno zadovoljavao drugog, a onda su zamenili uloge", kaže izvor.
Pošto su policajci odmah predali gej snimak pretpostavljenima, prepoznati su funkcioneri SNS-a i SPS-a.
Ne zna se kod koga se snimak trenutno nalazi, ali ne bi trebalo da nas začudi ako neki od funkcionera iz ove dve stranke podnese ostavku.
"Moguće je da će taj snimak poslužiti kao odličan šlagvort da se ta dvojica sklone sa funkciija koje trenutno obavljaju". objašnjava ozvor.
Izvor: Naše novine

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.