Reklame

Sirijske vazdušne snage planiraju da pošalju kamikaze ako ih napadne zapadna koalicija, otkrio je sirijski vojni oficir u intervjuu za Gardijan.
Şirija ima 8.000 kamikaza spremnih za napad na zapadne avione i brodove!
Prema njegovim rečima, 13 pilota je ove nedelje potpisalo da će formirati posadu samoubica u slučaju američkog i britanskog napada na Siriju. 
"Ako SAD i Britanija ispale i jednu raketu, mi ćemo ispaliti tri ili četiri, a ako njihovi borbeni avioni budu na našem nebu, suočiće se s paklenom vatrom", kazao je ovaj oficir vazdušnih snaga i dodao: 
"Ako ne budemo mogli da srušimo njihove borbene avione topovima, imamo vojne pilote koji su spremni da napadnu strane avione svojim avionima, tako što će se zabiti u njih".
Gardijan u tekstu upozorava da nije u mogućnosti da potvrdi ove informacije, ali naglašava da je u kontaktu sa ovim mladim oficirom već 12 meseci, tokom kojih je on pružao pouzdane informacije o bitkama između trupa predsednika Bašara al-Asada i pobunjenika. List tvrdi da je on odbijao da daje informacije o događajima kojima nije prisustvovao. 
Oficir tvrdi da sirijska vojska ima više od osam hiljada potencijalnih "mučenika" koji su spremni da učestvuju u operacijama zaustavljanja Amerikanaca i Britanaca. 
"I sam sam spreman da se zabijem u američki nosač aviona kako bih ih zaustavio u njihovom napadu na Siriju. Moral sirijske vojske je visok, i oni moraju da znaju da će se i Iran i Hezbolah boriti s nama, ruku pod ruku". 
"Spremni smo na sve. Samo Bog može da uzme naše duše, ne Amerika ili Britanija. SAD i Britanija nam prete već više od dve godine. Ako oni misle da se bojimo, glupi su", zaključio je oficir. 
Komentirajući napade hemijskim oružjem prošle nedelje, mladi oficir odbacio je optužbe da su to učinile vladine snage i dodao da je vest o napadu gasom došla kao šok.
Izvor: Gardijan

0 коментара:

Постави коментар