Reklame


Nije se dobro proveo Gospodu supruga gađala šerpama i nalupala mu šamare kad je saznala da je snimio film za odrasle

Ekrem Jevrić
Kad se Igbala ni posle deset minuta demoliranja kuće nije smirila, radile su pesnice i pljuštali šamari


Poslednje batine pamtiće celog života.
Ekrem Jevrić dobio je batine. I to ni od kog drugog nego od svoje žene Igbale. Ona ga je propustila kroz šake pre petnaestak dana, kad ju je posetio u Americi. Gospoda je ženi priznao da je u Beogradu snimio film s dve devojke - Kubankom i Srpkinjom. Iako se nadao da će od nje dobiti samo pohvale jer je osmislio novibiznis koji će mu doneti novac, dobio je šerpu u glavu.

- Ekrem je otišao u Njujork da se vidi s porodicom, ali je njegov boravak bio baš bolan. Igbala je poludela zbog pornića. On je sad u Crnoj Gori, ali tamo ne priča o svom novom poslovnom poduhvatu jer su mu to zabranili producenti. Međutim, bliskim prijateljima poverio se da ga je prebila Igbala i da se tresao ko prut koliko se uplašio. Gađala ga je šerpama, tanjirima, vazama. Pola stana u Njujorku je polupala. A kad se ni posle deset minuta demoliranja kuće nije smirila, radile su pesnice i pljuštali šamari - priča izvor blizak Ekremu, kom se ovaj požalio.

Nakon što se onako modar i crven od batina Ekrem rasplakao, počeo je da joj se pravda da su ga napili, da nije bio svestan svojih postupaka i da nije znao da ga snimaju. Svu krivicu svalio je na dve „glumice“ iz njegovog filma, tako da nije isključeno da će ih Igbala raščerupati samo da ih negde sretne!

0 коментара:

Постави коментар