Reklame

BEOGRAD-Grupa islamista koju je Bezbednosno-informativna agencija pohapsila nadomak Aranđelovca, nije organizovala kamp verskih fanatika-vehabija, kako se u prvi mah posumnjalo, već je planirala atentat na vicepremijera Aleksandra Vučića a po nalogu uhapšenog balkanskoh narko-bosa Nasera Keljmendija, saznaju „Naše novine“ od odlično informisanog izvora iz obaveštajnih krugova!
vucic1 DRAMATIČNO: BIA sprečila atentat na Vučića!Kako otkriva sagovornik „Naših novina“, srpske službe bezbednosti su još pre nekoliko meseci otkrile ovu naoružanu skupinu, finansiranu od strane Keljmendijevog narko-kartela koji drži put droge na relaciji Bosna-Novi pazar-Kosovo.
-Pre nekoliko meseci već je osujećen jedan napad na prvog potpredsednika Vlade. Prema operativnim podacima sa terena, na kolonu automobila u njegovoj pratnji koja je trebala da prođe kroz Šumadiju, pripreman je klasičan prepad. Trasa puta je tada u poslednji čas promenjena, pripremana akcija je osujećena ali je nastavljena potraga za atentatorima. Akcija njihovog hapšenja je dugo pripremana i na kraju pažljivo izvedena  a religijska pozadina njihovog boravka u šumadijskom selu je bila samo paravan, objašnjava izvor „Naših novina“.
IZVOR: NAŠE NOVINE

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.