Reklame

Memet Š. (37) iz Bujanovca uhapšen zbog sumnje da je brutalno ubio nevenčanu suprugu Velitu Etić (34) i zatim se iživljavao nad dvojicom njenih mališana iz prvog braka

mehmet š., nasilje, monstrum, ubica,hapšenje
Lekari bili nemoćni... Doktori odvoze teško povređenu Velitu
BUJANOVAC - Iz čista mira tukao ženu i njenu decu!
Memet Š. (37) iz Bujanovca uhapšen je zbog sumnje da je nasmrt pretukao nevenčanu suprugu Velitu Etić (34) i teško povredio njenu maloletnu decu iz prvog braka!
- Velitu smo našli u lokvi krvi, jedva da je disala. Lekari su bili zgroženi prizorom. Žena je bila potpuno unakažena od batina, a njeni sinovi od osam i pet godina bili su preplašeni i modri od udaraca u glavu - kaže izvor Kurira iz istrage.

Lekari nemoćni

Velita Etić je kolima Hitne pomoći najpre prevezena u bolnicu u Vranju, a potom u nišku Neurohiruršku kliniku.
- Žena je imala teške povrede i ubrzo je izdahnula- kaže naš sagovornik.

Memet Š. i ranije je brutalno tukao svoju suprugu i njene mališane.
- Velitu je udarao čim je stigao. Znao je da nasrne i na komšije koji bi pokušali da je odbrane. Posle iživljavanja nad suprugom često je tukao i njenu decu. Bilo je jezivo slušati kako Velita zapomaže dok Memet brutalno prebija mališane. Dečji plač, vrisak... Da vam se zaledi krv u žilama - ispričala je policiji rođaka Memeta Š.

Udarao gde je stigao

Memet Š. je s Velitom živeo u vanbračnoj zajednici, a ona je sa sobom iz Surdulice dovela i dvoje dece iz prethodnog braka.
- Tukao je mališane u svako doba. Iz čista mira ih je šutirao i udarao gde je stigao, kao i njihovu majku - ispričale su komšije.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.