Reklame

Zbog nedostatka zakona širom evropske zemlje farmeri naplaćuju usluge zoofilima, a najviše su mučene koze i ovce

ovan,
Foto: Beta/Ap
BERLIN - Skandalozno otkriće!
Nemačkom se šire bordeli koji se slobodno reklamiraju na internetu a u kojima se za seks i iživljavanje koriste životinje, prenose nemački mediji. Razlog za to je što se prema zakonu te evropske države zabranjuje samo snimanje porno-filmova sa životinjama, dok ne postoji nijedna odrednica prema kojoj se zoofilija u privatnim okvirima sankcioniše, štaviše, na nju se gleda kao na slobodu izbora.

Zbog takve situacije, različite grupe za zaštitu životinjskih vrsta upozoravaju da to doprinosi da se posebno ovce i koze podvrgavaju stravičnom mučenju širom zemlje.

Vole i lame

- Verovali ili ne, kod nas postoje i erotski zoo-vrtovi, u kojima su monstrumima na raspolaganju životinje od lama do ovaca - istakla je u intervjuu za Frankfurter Rundšau službenica za zaštitu stoke Madlen Martin.

Čitav problem izašao je u javnost u trenutku kad je Martinova obelodanila priču da su različiti muškarci godinama maltretirali ovce iz stada jednog farmera u regionu Gros-Gerau. Vlasnik je primetio da su pojedine životinje počele da ga se plaše, postale su čak i nasilne i izbegavale su hranu i izlazak iz tora. Uz pomoć Martinove on je postavio kamere na farmi da bi video zašto se to dešava i otkrio da mu se svake noći manijak uvlači na posed i seksualno iživljava nad ovcama.

Nema sankcija

Martinova je kasnijom istragom utvrdila da to nije bila jedina farma na kojoj su se takve stvari dešavale, već da je, zbog nedostatka kaznenih mera, izuzetno rasprostranjena pojava. Ona je otkrila da farmeri čak „podvode“ životinje zoofilima.

Inače, bordeli za zoofile postoje i u drugim evropskim zemljama, poput Danske i Norveške, a prema navodima u medijima, cena seks sa životinjama košta od 70 do 150 evra.
Hoće kazne 24.000 evra

Nemačke vlasti pokrenule su u novembru raspravu o tome da li bi trebalo promeniti zakon o zaštiti životinja i u njega uvesti zabranu seksa s njima. Cilj je da se smanji učestalost zoofilije, a predviđena kazna za tu vrstu prekršaja iznosila bi 24.000 evra.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.