Reklame

PamelaPolicajac njujorške policije ukrao je porno snimke iz mobilnog telefona privedene plavuše. Devojka je angažovala advokata da tuži grad Njujork i policajca Kristijana.

Devojka Pamela angažovala je advokata kako bi sprečila pojavljivanje ukradenih snimaka iz svog mobilnog telefona prilikom saslušanja u policijskoj stanici.
Zbog sumnje da je koristila drogu policajci Njujorka su priveli lepu plavušu Pamelu Held
u policijsku stanicu. Prilikom saslušanja tražili su od nje neke odgovore i primorali je da im preda svoj mobilni telefon otključan.
Po rečima  devojke, policija je odnela njen telefon i nisu se pojavljivali puna 3 sata. „Odmah mi je bilo sumnjivo i nisam se nadala ničem dobrom, zašto bi im trebalo toliko vremena za pregled mog telefona“ rekla je Pamela.
Pamela je mislila da policija ne sme da pregleda njene fotografije u seksualnim pozama sa dečkom. Međutim, policajac Kristijan je zloupotrebio službenu dužnost i sve fotografije sa njenog telefona prekopirao.
„Policajac Kristijan mi je držao predavanje o tome kako da se ponašam i pričao mi da sam lepa i zgodna devojka“, izjavila je novinarima Pamela.
Slučaj je počeo onog trenutka kada je na svom telefonu dobila jednu od kompromitujućih fotografija, kao signal da to neko drži u svojim rukama.
Pamela je angažovala advokata a policija ispituje slučaj.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.