Reklame

Rak je kiselina, posebno mlečna kiselina koja je otpadni produkt gljivica i plesni i živi u okruženju s vrlo malo kiseonika.
Soda bikarbona– Najveći neprijatelj farmaceutske industrije
Ukoliko se do kancerogenih ćelija dovede što više molekula kiseoika one ugibaju. Soda bikarbona, neprijatelj svake farmaceutske industrije.
Snažno će se opirati ideji da nešto  tako jefino kao što je natrijum bikarbonat može nadmašiti najskuplje  farmaceutike. Postoje uverljivi dokazi i mnoštvo podržavajućih teorija  koje upućuju na to da bi natrijum bikarbonat trebao biti primarni i univerzalni medikament za široki spektar različitih oboljenja, uključujući rak i dijabetes, koga bi u lekarski tretman trebali uključiti svi terapeuti i medicinski stručnjaci za veliki broj bolesti današnjice.
Kad se radi o sodi bikarboni to je dobro proučena i shvaćena supstanca. Već se decenijama nalazi u širokoj upotrebi, čak i od strane onkologa. Soda bikarbona se rutinski primjenjuje kako bi se spriečilo da toksičnost hemoterapeutika i zračenja uništi bubrege pacijenata.
Milioni ljudi po celom svetu konzumiraju jone bikarbonata u vodi  za piće u svrhu prevencije ili se pomoću njih liječe u bolnici, klinici ili  hitnoj službi zbog kliničke acidoze kao i kod mnoštva drugih stanja. Pomaže da se svakog dana spasi nebrojeno mnogo života.
Kad se kombinuje sa drugim snažnim i temeljnim prirodnim supstancama kao što su magnezijum hlorid i jod, svako ima na dohvat ruke trojstvo medicinskih superheroja spremnih da odjednom ostvare naučna medicinska čuda. To je i supstanca koju  biste trebali uvek imati pri ruci, pogotovo u današnje vreme  ekonomskih i zdravstvenih nevolja.
Problemi s kiselim pH vrednostima (relativni manjak bikarbonatnih jona) uzima veliki danak u ljudskoj fiziologiji i što više neka osoba primi kiselog, to je veći problem za ćelijsku fiziologiju. Svaka biohemijska reakcija je osetljiva na pH vrednost jer su enzimi na tu ravnotežu posebno osetljivi.
Naša ishrana igra važnu ulogu u održavanju povoljnog telesnog pH. Veliki deo suvremene prehrane dovodi do smanjenja pH vrednosti prema kiselom. Neravnoteža pH ometa ćelijske aktivnosti i funkcije, pogotovo ako pH nastavi padati.
Preterano kiseli pH vodi ka propadanju ćelija, što na kraju vodi do ozbiljnih zdravstvenih problema, kao što su rak, kardiovaskularne bolesti, dijabetes, osteoporoza i gastritis.
Činjenica kako biološki život najbolje funkcioniše u ne-kiselom (alkalnom) miljeu dovoljno jasno govori u prilog korisnosti sode bikarbone.
Soda bikarbona odgovorna je za transport kiseoika: širi krvne sudove i lakše otpušta kiseonik u tkiva, što znači da povećava PH vrednost. Povišene PH vrednosti urina spriječavaju kristalizaciju mokraćnih kanala.
Utvrđeno je da mokraćna kiselina uzrokuje dijabetes, srčane bolesti, srčane udare, giht, bubrežne kamence. Takođe stvara otrovni spoj alkosan koji stvaraju gljivice, a to znači dijabetes i konačno rak.
Oralnim uzimanje soda bikarbona izvlači uran iz bubrega, sprečava infekciju mokraćnoe bešike, giht, artritis, groznicu, a pomaže aktivnost pankreasa za koji se zna da proizvodi najviše bikarbonata i koja je odgovorna za proizvodnju insulina.
Bez obzira ima li netko srčana ili neurološka oboljenja, rak ili teži oblik gripa ako uzima zajedno sodu i magnezijum hlorid osigurava sebi siguran tretman. Njihovo zajedničko delovanje ehikasno odsranjuje otrove i kiseline iz svih ćelija, tkiva i organa.
NAČIN UPOTREBE SODE BIKARBONE
Za lečenje obvezno koristiti farmaceutsku sodu, a nikako za kućnu upotrebu, tj. onu koju možete kupiti u prodavnici. Preporučuje se destilovana voda.
Još je delotvornije ako se svaki dan pije pomešana s jabukovim sirćtom ili s sveže isceđenim limunovim sokom.
Ovo će te pripremiti na sledeći način. Dve kašike jabukovog sirćeta ili dve kašike sveže isceđenog limunovog soka pomešati sa pola kašičice sode. Pričekajte da zapeni i nakon što pena pade dolijte vode i popijte.
Ako je limun prskan pesticidima stavite u 2 dl ključale vode, šaku soli i 5-6  kašika sirćeta. Kad se voda ohladi u nju staviti limun 24 sata i dobro isprati.
Kupka – / zračenje, hemoterapija / U toplu kupku staviti 2,5 kg sode i 1,5 kg soli. Izvlači uran i ostale teške metale.
Umor, napetost  mišića skidanje odumrlog epitela – U toplu kadu staviti jednu šoljicu sode. Skinuće mrtvi deo epitela i ostaviti svetlu i mladu kožu.
Bradavice – Na vlažnu nakvašenu bradavicu lagano utrljati sodu. Raditi češće.
SODA BIKARBONA ZA KUĆNU UPOTREBU
Kvasac za dizanje testa – Vitamin C u prahu ili limunsku kiselinu pomešati u jednakim razmerama sa sodom.
Ubodi insekata ili opekotine – Napraviti gustu smesu od sode i vode i obilno prekriti bolno mesto. Isprati kada se osuši.
Voće i povrće – Oprati u činiji vode s 2-3 kašike sode ili staviti malo sode na mokar sunđer pa istrljati, a potom oprati.
Čišćenje mašine za veš – Staviti ½ šoljice sode u pregradu za prašak i podesiti na program za ispiranje.
Zapušeni odvod – Uliti šoljicu sode, a zatim šoljicu vrućeg sirćeta. Nakon 10 minuta isprati litrom ključale vode.
Neugodni mirisi u frižideru – U frižider staviti pola šoljice sode.
Mrlje na šoljama ili čajniku – Sodu pomešati s vodom i istrljati plastičnom četkom.
Zagorele naslage na tiganju ili rostilju – Namazati mešavinom sode i vode i ostaviti 10 min. Ili preko noći, pa ukloniti prljavštinu.
Tapacirani maneštaj ili tapete – poprskati mešavinom sode i vode i ostaviti da deluje 10 minuta pa usisati.
Kuhinjska daska – istrljati sa pastom koja je sledeća mešavina- jedna kašika sode, jedna kašika soli i voda. Potom isprati vrućom vodom.
Potiv neprijatnog mirisa kante za smeće – Na dno posuti malo sode.
Četke i češljevi – Prati u otopini sode.
Miris luka na rukama – lstrljati ruke s mešavinom sode i vode.
Izvor: magazin.ba

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.