Reklame

Fej Džons (16) je nestala sa kelnerom i osuđivanim kriminalcem Muratom Kanom Ertanijem (22) koji ju je davio preteći da će joj ubiti babu

Fej Džons, foto Instagram
MARMARIS - Britanska tinejdžerka Fej Džons (16) je nestala sa kelnerom i osuđivanim kriminalcem Muratom Kanom Ertanijem (22) iz popularnog turskog letovališta Marmaris, koji ju je zaveo preko Fejsbuka. Preplašena tinejdžerka nestala je nakon što ju je Kan davio.

Fej je poslednji put viđena kako ulazi u automobil sa Kanom, samo nekoliko sati pre nego što je trebalo da se sa svojom majkom ukrca na avion za povratak kući u Veliku Britaniju.

Ona je svom prijatelju prethodno ispričala da se boji da će Kan nju i njenu baku, kod koje je došla na letovajne, ubiti ukoliko ne bude bila “fina sa njim”.

Murat Kan Ertani je od ranije poznat policiji jer je pripadnik bande koja upada u kuće, drogira vlasnike, a zatim uzima njihove dragocenosti

Džordžina Vajt (15) koja je upoznala Fej na letovanju, navodi da joj se Fej poverila i ispričala da je Murata upoznala na letovanju prošle godine, a da je vezu sa njim održavala preko interneta.

Vajtova je navela i da je mračna strana njihove veze isplivala na videlo nakon što je Ertani pokušao da zadavi Fej usred prepune plaže, naočigled njene majke Ronde (39).

Iste večeri Murat je ošamario i Džordžinu kada je pokušala da zaštiti Fej od njegovog maltretiranja.

"Pokušala sam da zaštitim Fej i rekla mu ode, posle nekoliko minuta se vratio, zgrabio je za ruku, odvukao u stranu i ošamario", navela je prijateljica i dodala da je niko nikad nije udario toliko jako.

Nakon svih incidenata devojčina majka Ronda upozorila ju je da se kloni Murata, međutim Fej je bila zabrinuta da bi on mogao da napadne i njenu baku koja živi u Marmarisu.

"Moram da budem fina sa njim, u suprotnom bi mogao da dođe u hotel i ubije me", požalila se Fej prijateljici dodavši da je Ertani tek nedavno izašao iz zatvora u kom je bio zbog napada nožem.

Veče pre nego što je nestala Fej se posvađala sa majkom i pretila da će pobeći i da je nikad neće naći. Sutradan je rekla majci da ide samo da se pozdravi sa Muratom, ali je krišom uzela svoje kofere i spakovala ih u njegov auto, od tad joj se gubi svaki trag.

Nakon nekoliko sati policijske potrage uspeli su da nađu samo kofere, ali ne i devojku.

Ertani je od ranije poznat policiji jer je pripadnik bande koja upada u kuće, drogira vlasnike, a zatim uzima njihove dragocenosti.

Više od 30 detektiva ispituje ovaj slučaj.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.