Reklame

Kristijan Golubović je nokautirao Mila Đuraškovića u ćeliji Specijalnog suda jer ga ovaj nije gledao u oči dok priča, saznaje “Informer”.

Kristijan Golubović
Kristijan Golubović | Foto: Arhiva ALO!
 Vlasnik “Nibens grupe” dobio je takvu šamarčinu da je na kratko izgubio svest, nakon čega se jedva doteturao do vrata ćelije i potražio pomoć od stražara. Posle incidenta Kristijan i Milo su razdvojeni, a uprava pritvorske jedinice je sa braniocima dvojice optuženih sklopila “dil” da ova informacija ne bi izašla u javnost.
Naime, Golubović koji je već tri godine u pritvoru zbog optužbe da je prodavao drogu, u decembru je dobio za cimera Mila Đuraškovića, optuženog za milionske pronevere.
Milo Đurašković
Milo Đurašković | Foto: Oliver Bunić
 Upućeni izvor kaže da je Golubović u početku sasvim lepo prihvatio Mila.
- Međutim, vlasnik “Nibens grupe” vremenom je počeo da mu ide na živce zbog nadmenog stava. U više navrata Kristijan ga je upozoravao na neka osnovna pravila koja vladaju unurtar zatvora – priča izvor .
Pre izvesnog vremena Goluboviću je pukao film jer je on držao “govor” u ćeliji, a Milo je uzeo da čita novine.
- Kristijan ga je pitao: “Šta radiš to?”, a ovaj mu odgovorio: “Pa čitam novine”. Na to mu je Kristijan odgovorio: “Ne vredi, moram da te naučim lepom ponašanju. Kad ja držim govor, svi morate da me gledate.” Onda mu je zviznuo šamarčinu – otkriva izvor.

0 коментара:

Постави коментар