Reklame

Prepiska na Tviter nalogu Uprave policije Crne Gore juče se velikom brzinom proširila društvenim mrežama i postala pravi hit među tviterašima.
(FOTO) Pogledajte kako tvituje crnogorska policija!
Povod za “šalu” bila je informacija crnogorske policije da su “KAP i odgovorno lice u KAP-u osumnjičeni za tešku krađu u CGES-u”, nakon čega je tu informaciju prokomentarisao tviteraš pod imenom “Čoban”.

“Šklepite ga dva puta za mene”, napisao je “Čoban” u sredu uveče nešto oko 22 sata, da bidva sata nakon toga, neko sa zvaničnog Tviter naloga crnogorske policije odgovorio "Obavezno!". 

Kako prenose Vijesti, ovaj komentar izazvao je lavinu šaljivih prepiski među tviterašima, akomentar "obavezno" je obrisan sa Tvitera.
Prepiska postala hit na TviteruPrepiska postala hit na Tviteru
U odgovoru crnogorske policije su pojasnili da im je Tviter nalog hakovan i da inspektori istražuju ko im je “ukrao” profil na društvenoj mreži.

“Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova jeste otvorila Tviter nalog, koji još isprobavamo i koji bi trebalo zvanično da bude promovisan nakon praznika, 16. jula 2013. Danas smo primetili da je nalog hakovan, i tako je i postavljen komentar". 

Komentar je, zbog njegovog sadržaja koji ne odražava stav Uprave policije, uklonjen veoma brzo nakon što je uočen”, rečeno je iz policije.

Oni su pojasnili i da je Uprava policije dala nalog nadležnoj organizacionoj jedinici Sektora kriminalističke policije, zbog preduzimanja aktivnosti iz njihove nadležnosti, u cilju utvrđivanja identiteta lica koje je hakovalo navedeni Tviter nalog.

Nalog Uprave crnogorske policije na Tviteru prati 48 korisnika.
Izvor: Vijesti

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.