Reklame

Koliko daleko može da ode nečija pakost i mržnja pokazuje albanski sajt pod nazivom "Žuta kuća klinika Albanija",koji promoviše trgovinu organima Srbi i može se pregledati na engleskom i albanskom jeziku!
(FOTO) Bizarno: Albanski sajt promoviše trgovinu organima Srba!
U sekciji o klinici piše da klinika radi dugi niz godina i poseduje listu "vernih" kupaca, koji mogu da potvrde njihov rezultat. Na sajtu, koji je očigledno napravljen kao provokacija, piše da je klinika specijalizovana za tranplantaciju organa i da su razvojem tehnologije sada u mogućnosti da lako obavljaju operacije. 
Na sajtu, koja izgleda poput oglasne table za trgovinu srpskim organima, piše i "Ne propustite novu kolekciju Srba". Postoji i deo sa naslovom "za etničke Srbe" u okviru koga piše  "besplatan transport do naših objekata, besplatan prvi pregled, specijalne ponude".
 U odeljku koji je "bavi" životnom sredinom, stoji "štitimo okolinu reciklirajući vas"!
Među svojim klijentima svrstali su Vuka Jeremića, ispod čije fotografije piše da je oštećeni mozak zamenio svinjskim tkivom i sada se oseća odlično.
Pored Jeremića tu je i izjava Karle del Ponte, ali i Albanke ispod čije fotografije piše da se istraumirala kada su njenom kučetu otkazala pluća, ali je sada problem rešen "srpskim" plućima.
Ovaj bizarni sajt ima i svoju Fejsbuk stranicu, na kojoj se mogu videti fotomontaže i video snimci koji su usmereni protiv Srba.
Nude i prvoz!Nude i prvoz!
Izvor: Pressonline

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.