Reklame

General Bratislav Dikić

Nije iznenađenje to što je smenjen Dikić, komandant srpske žandarmerije. Direktor policije Veljović kaže "da je prepunu čašu prelila kap, ubistvo dvojice mladića kod Jagodine".
Razlozi su sasvim drugačije prirode.
Istog generala Dikića je pomenuti Veljović javno hvalio, nagađivao...
Sam geneal Dikić ne može da se okrivi zbog ponašanja pripadnika žandarmerije, kao u slučaju dvostrukog svirepog ubistva. Ubica nije bio na dužnosti kada je to učinio, a on kao šef u žandarmeriji ne može da nadgleda šta žandari rade kada nisu na dužnosti.
Šta je onda pavi razlog?
Dikić je viđan više puta u Kosovskoj Mitrovici, jednom čak i u uniformi!!!
Vladajuća elita u Srbiji je planirala da pohapsi sve Srbe sa severa Kosmeta, jer su dovodili ozbiljno u pitanju izdaju države i predaju Kosmeta Šiptaima. Dikić je sa svojim žandarima trebalo da pohapsi sve one koji su se protivili tzv. briselskom sporazumu, barem one najuticajnije.
Drugi razlog, ne manje važan je "Trnovački lobi".
Ovo će znati zasigurno šta je oni koji čitaju a poznaju jug Srbije.
Pored samog Bujanovca, nalazi se najveće šiptarsko selo na svetu Veliki Trnovac. Selo u koje policija ne zalazi skoro nikada i koje je jedino mesto sa teritorije Balkana obelećeno crvenom tačkom na karti interpola.
Da ne dužimo, evropska prestonica heroina. Albanska mafija je po snazi medju prvih pet u svetu. Dovoljno je reći da su tri zadnja šefa albanske mafije iz Velikog Trnovca.
Javna je tajna, da već 40 godina unazad ništa se na jugu Srbije se ne može uraditi bez saglasnosti "velikih gazdi" iz Velikog Trnovca. Dikić i njegovi žandarmi, doduše uz pomoć Vojske Srbije, toliko dobro zatvorili administativnu liniju prema Kosmetu na ovom delu, da su ozbiljno doveli u pitanju "posao" gazdi iz Trnovca.
Poznato je da je vršen ogroman pritisak na Vladu Srbije, pa čak su upućivane i pretnje i ucene, da se Dikić smeni i dovede neko "mekši".
Momci iz Amadeus Benda na tviteru napisaše da je bez Dikića, jug Srbije gotov. Na žalost, u pravu su.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.