Reklame

Monstrumi- Tinejdžer Dvejn Vord bori se za život nakon što su ga na odmoru u Marmarisu dvojica muškaraca iskasapili nožem, skinuli i bacili u žbunje

Atila Dinčer, Turska, napad,
Jedan od napadača je radio u blizini mesta zločina... Atila Dinčer (26)
MARMARIS - Odmor se pretvorio u pakao.
Britanca Dvejna Vorda (17) iz Midlzbroa u Klivlandu brutalno je u Marmarisu u Turskoj 17 puta nožem izbola grupa Turaka, samo zato što je mladić bio u društvu jedne Turkinje i ljubio se s njom. Nakon toga oni su nesrećnog tinejdžera išutirali, skinuli golog i ostavili usred noći u bašti kvarta Tepe da iskrvari, zbog čega se sada u bolnici bori za život.

Dvejn je bio na odmoru u Marmarisu sa svojim bratom Darenom (32) i majkom Doris. Tamo je upoznao jednu devojku i uveče izašao s njom u kafića u takozvanoj Ulici barova. Tamo su se ljubili do kasnih večernjih sati, dok mladić nije krenuo natrag u hotel. Na ulici su odjednom počela da ga prate dvojica mladića, što su zabeležile sigurnosne kamere okolnih lokala i klubova.

Oni su ga u jednom trenutku sustigli, a zatim i napali. Izvadili su noževe i izboli ga u vrat i grudi, a prema kasnijem lekarskom izveštaju, jedan ubod zakačio je i mladićevo srce. Međutim, to razbesnelim Turcima nije bilo dovoljno, već su bacili Dvejna na zemlju, išutirali ga, a zatim i skinuli. Na kraju su ga bacili u žbunje i otišli.

Izmučenog tinejdžera narednog jutra pronašli su bez svesti i u lokvi krvi meštani i pozvali policiju i Hitnu pomoć. U jednom trenutku mladić je došao sebi i rekao organima reda šta mu se dogodilo.

- Bio sam u baru i ljubio se s jednom devojkom. Posle toga sam krenuo kući i samo osetio kako me nešto snažno udara po glavi. Onda se više ničeg ne sećam - ispričao je Dvejn.
Prvi monstrum uhapšen je u autobusu u Konjai... Ismail A. (24)Prvi monstrum uhapšen je u autobusu u Konjai... Ismail A. (24)
Manijaci uhvaćeni u bekstvu

Na osnovu video-snimaka sigurnosnih kamera turska policija je zbog brutalnog napada ubrzo privela Atilu Dinčera (26), koji je radio u jednoj auto-perionici u blizini mesta gde je Dvejn napadnut pa se pretpostavlja da je odatle mogao da vidi Britanca s Turkinjom. Pored njega, pronađen je i drugi napadač - Ismail A. (24) iz Aksaraja, koji je uhapšen u autobusu u Konjai, najverovatnije u pokušaju da pobegne od policije.

0 коментара:

Постави коментар