Reklame

Igor Tuđman (32), unuk hrvatskog predsednika Franje Tuđmana koji je osuđen na dve godine i dva meseca robije jer je u februaru sa svojom nevenčanom suprugom Natašom Antolović (28) omamio, pa opljačkao V. V. iz Beograda, prebačen je u petak na izdržavanje kazne u zatvor u Sremskoj Mitrovici, izjavio je za “Alo!” njegov advokat Viktor Gostiljac.

Na srpskom kazanu: Igor Tuđman
Na srpskom kazanu: Igor Tuđman
Tuđmanov unuk je sa tužilaštvom polovinom maja sklopio sporazum o priznanju krivice, a nagodbu je postigla i njegova žena, koja iza rešetaka treba da provede šest meseci. Pošto je uhapšena 7. februara, ona bi na slobodi trebalo da se nađe 7. jula. Ona kaznu zatvora izdržava u požarevačkoj „Zabeli“. Dok je boravio u pritvorskoj jedinici beogradskog Specijalnog suda, Tuđmanov potomak je ćeliju delio sa Markom Miškovićem (32), sinom biznismena Miroslava Miškovića (67). Igor je sin zagrebačkog lekara Miroslava Tuđmana, kojem je Franjo Tuđman bio stric, ali kako je u jednoj od ranijih izjava istakao, nije baš u najsjajnijim odnosima sa ostatkom porodice Tuđman od rata naovamo.

U Srbiji se prošle godine proslavio pornićem u kojem su glavni akteri on i supruga Nataša, a okušao se i u pevačkim vodama.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.