Reklame

Meštanima sela u kojem je živeo nije bilo jasno zašto je oženio ovu Parižanku, niti kako je ona pristala da živi u kući u kojoj nije bilo ni vode ni struje. Ona je, verovatno, bila spremna da trpi da bude sa krezavim Marselom u kući bez struje samo zato što je on bio veoma bogat čovek

Crna udovica: Venčanje Sandrin i Marsela
Švorc udovica: Venčanje Sandrin i Marsela
Bogati čobanin iz Francuske, koji je bio oženjen zanosnom plavušom, agentom za prodaju nekretnina, izbacio ju je iz testamenta pred samu smrt.
Neugledni, krezavi Marsel Amfu (68) i njegova 26 godina mlađa supruga Sandrin Devijarrodom iz Pariza punili su novinske stupce godinama.
Meštanima sela u kojem je živeo nije bilo jasno zašto je oženio ovu Parižanku, niti kako je ona pristala da živi u kući u kojoj nije bilo ni vode ni struje. Ona je, verovatno, bila spremna da trpi da bude sa krezavim Marselom u kući bez struje samo zato što je on bio veoma bogat čovek.
Marsel je u vlasništvu imao pet baraka i to u blizini ski centra na Alpima Ser Ševalije. Britanski list Daily Mail prenosi da bi vrednost tih baraka mogla da iznosi na stotine hiljada evra. Zemljište u ovoj oblasti je, naime, izuzetno skupo i procenjuje se da kvadratni metar košta čak 3.500 evra.
Međutim, Devijar ostaje bez tog bogatstva pošto ju je Amfu izbacio iz testamenta i to neposredno pre nego što je poginuo u saobraćajnoj nesreći u novembru prošle godine. Automobil u kojem se nalazio kada se dogodila saobraćajna nesreća vozila je prijateljica njegove supruge.
Čobanin je deo imetka ostavio svojim stanarima, a ostatak za sada nepoznatoj osobi. Advokat je rekao da nema sumnje da je ono što stoji u testamentu, prema kojem udovici nije ostalo ništa, upravo rukopis Amfua. 

Prema navodima francuskih medija, par se upoznao kada je Devijar došla do Amfua u želji da kupi njegovu zemlju. On je njenu ponudu odbio, ali su ubrzo počeli da se zabavljaju.
Njihova svadba bila je pravi spektakl i privukla je medije iz cele zemlje. Svi su sumnjali u ljubav zanosne plavuše prema čobaninu. Ona ih je, međutim, sve pokušala demantovati dokazujući svoju zaljubljenost snimanjem pesama i postavljanjem video spotova koji govore o njenim emocijama prema Marselu.

Posle iznenadne smrti Marsela Amfua, plavokosa udovica je stanarima rekla da se isele iz baraka, jer one sada pripadaju njoj. Međutim, njenom čuđenju nije bio kraja kada se ispostavilo da joj suprug čobanin nije ostavio ni prebijenu paru.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.