Reklame

Beogradska policija je uhapsila jutros ubicu Danijela V. (43) koji je ubio transvestita Darka Vujanovića (41), koji je na smrt izboden u sredu po podne u stanu u ulici Nikodima Milaša broj 12 na Paliluli, a prvi rezultati istrage govore da je motiv preljuba, saznaje “Alo!”.

Darko pronađen  obučen u žensku  garderobu
Darko pronađen obučen u žensku garderobu
Ubijeni je živeo od pružanja seksualnih usluga - danju je privodio muškarce, a noću žene.
Darkovo beživotno telo iskasapaljeno i delimično obučeno u žensku odeću, koje je u lokvi krvi ležalo u hodniku stana u suterenu, pronašao je stanodavac, od kog je nastradali iznajmljivao stambeni prostor više od godinu dana.

- Mislili smo svi da je to komšinica. Čak smo svi bili zgroženi tim provokativnim oblačenjem. U taj stan su dolazili svi. Danju muškarci, a noću žene. Ćutali smo i ništa nismo govorili - pričaju uglas komšije ubijenog transvestita.
Uviđaj  ispred  zgrade
Uviđaj ispred zgrade | Foto: Vesna Lalić
- Oko 14 sati čula sam bučan seks iz njegovog stana. Ništa mi to nije bilo čudno jer je uvek vrištao i stenjao. U jednom trenutku čula sam kako je pukla stolica u njegovom stanu i verovatno je tada ubijen. Nisam ni izlazila da bih ikoga videla. Tek nekoliko sati kasnije ispred sam videla vlasnika stana, koji je sedeo sa ženom - priča komšinica.

Inače, vlasnik, koji je ubijenom iznajmljivao stan, na dan ubistva u više navrata je pokušavao da dobije Vujanovića na mobilni telefon, verovatno zbog kirije, ali se on nije javljao. Pokušao je pozivom i na fiksni telefon, ali broj nije bio u funkciji, pa je čovek odlučio da ode tamo i vidi šta se dešava. Nezvanično, stanodavac je prvi put došao oko 14 sati, ali je čuo svađu i žučnu raspravu Vujanovića sa drugim muškarcem, pa nije ni ulazio u stan, već se vratio kući plašeći se da ne bude žrtva sukoba.

- Vlasnik stana se vratio kući i pozvao majstore za telefon, sa kojima se oko 18 sati vratio na Palilulu. Svađa više nije dopirala iz stana. Vrata su bila odškrinuta, a kada je stanodavac krenuo da uđe unutra, zatekao je užasan prizor. Delimično obučen muškarac sa perikom na glavi ležao je u lokvi krvi. Uplašeni čovek odmah je pozvao policiju i prijavio ubistvo - objašnjava naš izvor.

Beogradska policija na mestu ubistva nije ništa pronašla. Nož kojim je zverski u stomak i grudi izboden Darko nije nađen u stanu niti u okolnim ulicama. Nezvanično, verovatno je ubica poludeo kada je čuo čime se njegov partner bavi i rešio da mu presudi. Inspektori trećeg odeljenja juče su saslušali vlasnika stana kao i komšije, ali pomaka u istrazi nije bilo. Međutim, policija ima saznanja ko su ovom transvestitu bili dosadašnji klijenti, pa će uskoro i njih pozvati na razgovor.
Vjeran Miladinović Merlinka
Vjeran Miladinović Merlinka

Deset godina od ubistva Merlinke

Vjeran Miladinović Merlinka (43), prvi poznati srpski transvestit, ubijen je 22. marta 2003, a njegovo telo nađeno je tek posle mesec dana u Krnjači. Od brutalnog zločina prošlo je punih 10 godina, a ubice su i dalje na slobodi.
Nepoznati muškarac povremeno se viđao s Merlinkom zbog seksa. Njih dvojica su se kobne večeri sastali na autobuskoj stanici na Zrenjaninskom putu. Obdukcijom je utvrđeno da je napadač najpre davio Miladinovića, da bi ga potom više puta zidarskim čekićem udario u glavu. Miladinović je podlegao povredama na licu mesta, a ubica mu je ukrao dva zlatna prstena i mobilni telefon. Ubrzo nakon što je nađeno Merlinkino telo, uhapšen je Faik Ramadani, koji je bio osumnjičen za ovaj monstruozni zločin. Međutim, Ramadanija je sud oslobodio svih optužbi, a za ubistvo niko nije odgovarao. Policija i dalje radi na ovom slučaju. Merlinka je bio poznat po svom specifičnom stilu - duža plava kosa, jaka šminka, šarena garderoba, uske mini-suknje i visoke potpetice.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.