Reklame

Menekenka je svom, kako se nada, budućem mužu, uskratila seksualne odnose kao i život zajedno pre braka

brak, mladenci, svadba,
Suzan Sangster i Frenk Mugan bili su u vezi šest godina kada su prvi put planirali venčanje. Kao u holivudskom filmu sve je bilo savršeno, osim jednog dela, mladoženja se predomislio.
Odložili su svadbu na godinu dana i ostali verenici. Međutim godinu dana kasnije odigrao se isti scenario, kao i sledeće godine i sledeće i sledeće...
Manekenka Suzan (37) i dalje ne odustaje od ideje da se uda za glumca Frenka (61), jer je, kako kaže, on čovek njenog života.
"Smišljao je razne izgovore i razloge zbog kojih ne treba da se venčamo. Prvo je rekao da mu je majka bolesna, ili da bi bilo dobro da sačekamo do njegovog rođendana, kada je njegov rođendan prošao, da se strpim do mog, a kada se i to približilo, došao je na ideju da bi njegova majka bila presrećna da venčanje bude na njen rođendan", priča Suzan.
Frenk u svoju odbranu navodi da nema dovoljno novca da bi joj priuštio venčanje iz snova.
"Izgovori su mu bilo toliko patetični da je sve počelo da liči na farsu. Čak je govorio da bi prvo trebalo da položi vozački ispit. Ali Frenk je šarmantan i ubedljiv, rođeni glumac, ne znam zaista zašto još nema oskara. Svi njegovi izgovori u trenutku su mi stvarno delovali logično i razumno", priča nesuđena mlada.
Međutim, manekenka je rešila da uzme stvar u svoje ruke. Ona je svom, kako se nada, budućem mužu, uskratila seksualne odnose kao i život zajedno pre braka. Iako je on u početku bio ljut, veliki broj prijatelja ju je podržao, pa ona i dalje ne odustaje od svoje namere.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.