Reklame

Sudija Vrhovnog suda FBiH koja je bez odeće danima plesala, vežbala i čitala novine na kancelarijskom stolu u Palati pravde, ispred prozora razmaknutih zavesa, biće privremeno udaljena s posla.
Razgolićena sudija u Palati pravde (Foto: "Dnevni avaz")
Kako piše Dnevni Avaz, koji je 17. maja objavio fotografije sudije sklone ovoj vrsti egzibicionizma, Kancelarija disciplinskog tužioca Visokog sudskog i tužilačkog veća BiH odmah je započela istragu da bi se utvrdile sve okolnosti ovog skandaloznog slučaja.


U Kancelariji su potvrdili da je odmah podnesen zahtev za privremeno udaljenje sudije s posla a očekuje se da Prvostepena disciplinska komisija donese konačnu odluku o ovom zahtevu.


"Trajanje privremenog udaljenja je u ovom trenutku neizvesno, ali će se za to vreme utvrditi činjenice važne za eventualno vodjenje disciplinskog postupka. Identitet sudije se ne može otkriti s obzirom na to da disciplinski postupak nije još pokrenut. Može se očekivati i da svaki eventualni daljnji postupak bude zatvoren za javnost, s obzirom na specifičnost situacije", kazali su u Kancelariji disciplinskog tužioca.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.