Reklame

Dve žene potukle su se nasred ulice, u vreme kada roditelji dovode decu u školu. Tuča se toliko zaoštrila da su žene u žaru borbe ostale u toplesu

Kim i Kortni Kardašijan, tuča, čupanje, kosa
Foto: Ilustracija
REPUBLIKA IRSKA - Dve žene potukle su se nasred ulice, u vreme kada roditelji dovode decu u školu. Tuča se toliko zaoštrila da su žene u žaru borbe ostale u toplesu, ali ih to nije sprečilo da nastave fizički obračun.
Jedan svedok uzbuđeno je ispričao da je sve delovalo kao rvanje na televiziji.

"Bilo je stvarno neverovatno. Jednostavno su nasrnule jedna na drugu. Grizle su se, grebale, čupale kosu, udarale - svega je bilo," kaže svedok koji je hteo da ostane anoniman.
Kako je tuča u ulici Monasteri napredovala, žene su sve više ostajale bez odeće.
"Bile su na podu, jedna na drugoj, udarajući jedna drugu u glavu. Zatim su jedna drugoj međusobno strgnule majice, a nedugo zatim poleteli su i grudnjaci. Čovek bi pomislio da će ih to zaustaviti, ali one su nastavile. Nije to bilo par šamara, ovo je bilo zlobno i ozbiljno. Bilo je krvi na podu", ispričao je svedok.

Dve žene, obe u 30-im godinama, navodno su prijateljice, ali od nedavno imaju nekih nesuglasica. Veruje se da je incident uzrokovala razmirica dvojice muškaraca povezanih sa ovim ženama.
"Među gomilom su bili i muškarci koji su posmatrali tuču. Ne znam ko su oni, ali su vikali i navijali. Jedan od njih se drao 'Ubij je! Ubij je!", kaže svedok.
Iz policije potvrđuju da je kasnije došlo do ozbiljnog sukobe dvojice muškaraca.
"Jedan muškarac je povređen za vreme svađe, posle čega ga je hitna pomoć prevezla u bolnicu, iz koje je kasnije pušten. Drugi je takođe uhapšen i zadržan u policijskoj stanici zbog ispitivanja. Kasnije je pušten bez optužbi," rekao je portparol policije

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.