Reklame

Povređen Miloš P. (30) pogođen hicem iz pištolja kad je ustao od stola i krenuo ka toaletu

policija,
Policija obavlja uviđaj na mestu pucnjave
BEOGRAD - Maskirani napadači uleteli u kafić!
Miloš P. (30) upucan je hicem iz pištolja u polni organ u noći između petka i subote u jednom kafiću u Zemunu. Mladić je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, a policija traga za napadačima.

- Miloš P. sedeo je u kafiću. U jednom trenutku ustao je od stola i krenuo do toaleta. Tada je u lokal iz bašte uletelo četiri-pet mladića maskiranih fantomkama. Išli su ka Milošu, a jedan od njih je izvadio pištolj i zapucao u njegovom pravcu - kaže izvor Kurira iz istrage.

Više napadača

Miloša P. je, kako saznajemo, jedan metak pogodio u desnu preponu i polni organ.
- Ranjeni mladić je pao pored šanka, a u kafiću je nastala gužva i panika, što su napadači iskoristili da pobegnu. Jedan je izašao kroz kuhinju, a ostali su pobegli kroz baštu. Gosti lokala odmah su pozvali policiju, a Miloš P. je, u pratnji policije, kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu, gde je operisan - kaže naš sagovornik.
Motivi pucnjave zasad nisu poznati.

- Policija utvrđuje sve okolnosti u vezi s ranjavanjem Miloša P., a daljom istragom slučaj će biti rasvetljen. Saslušavamo svedoke krvavog obračuna, a proveravamo da li su kamere sa susednih objekata eventualno snimile napadače - kaže izvor Kurira.

Izašao sa robije

U blizini kafića policija je našla odbačenu garderobu koju je, kako se sumnja, nosio jedan od napadača.
- Nekoliko metara dalje u žbunju, na parkingu, pronađen je crni duks - kaže naš izvor iz istrage. Inače, Miloš P. odranije je poznat policiji po brojnim krivičnim delima.
- On je nedavno izašao iz zatvora, a više puta je bio osuđivan zbog nasilničkog ponašanja, napada na policajce i droge - kaže naš sagovornik.
Dokaz... Označen trag metkaDokaz... Označen trag metka
Srećom, nije iskrvario

Kako nam je rečeno u Urgentnom centru, Miloš P. je u bolnicu primljen sa ozbiljnim povredama, zbog čega je mogao da iskrvari.
- Miloš P. je nakon operacije smešten na intenzivnu negu, gde je pod stalnim nadzorom lekara - rečeno je u Urgentnom centru.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.