Reklame

Nečuveno Učesnik rijalitija usred Srbije veličao Kosovo kao državu i njihov državni vrh, zbog čega je produkcija prekinula prenos

Ekrem Jevrić,
Ekrem Jevrić u direktnom prenosu podržao Kosovo.
On je preksinoć na Farmi malo više popio, pa je po običaju počeo da priča stvari zbog kojih je produkcija morala da prekine program. Svojim nebuloznim izjavama nastavio je da šokira gledaoce. 

Dokle više

Noć je mirno tekla sve dok Ekrem nije počeo da pozdravlja sve redom, počevši od Jelene Karleuše, Šabana Šaulića, Šerifa Konjevića, a završio je na veličanju Kosova kao države i njihovog državnog vrha. On je uputio posebne pozdrave predsedniku Kosova. I to usred Srbije! Pošto verujemo da nema pojma ko je Atifete Jahjaga, verovatno je mislio na Hašima Tačija.

Šta reći nego - sramota! Jevrića bi zbog toga trebalo odmah izbaciti iz rijalitija. Dokle više da se dopušta da svako u ovoj državi radi šta mu je volja i da ide protiv Srbije?!  Produkcija je nakon Ekremovog spominjanja Kosova odmah prekinula prenos. Snimak se ne može naći na na Jutjubu. 

Produkcija ćuti

U više navrata pokušali smo da dobijemo odgovor kakva će biti njihova reakcija na ove nacionalističke izlive na srpskoj televiziji, ali nismo dobili nikakav odgovor.
Na internetu su osvanuli brojni komentari upereni protiv Jevrićevog u najmanju ruku bezobraznog izlaganja, a mnogi su se bunili što je sporni materijal uklonjen i što se tako od javnosti prikriva provokatorski ispad učesnika šoua.
Hašim TačiHašim Tači
Pljuvao po Đurđevdanu

Ekrem je početkom maja vređao Đurđevdan. On je tada rekao da krsna slava koju slavi veliki broj pravoslavaca nije ništa važno i da to nije nikakav dan. Zbog toga nije ni opomenut, a zbog poslednjeg ispada trebalo bi da bude kažnjen.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.