Reklame

Jelena Karleuša održala je sinoć koncert na beogradskom Ušću pred oko 10.000 fanova. Posle tačno 100 minuta zakašnjenja, pevačica je izašla na binu i pozvala prisutne da danas dođu na “poklon koncert”, za koji će ulaz biti besplatan.

Fijasko: Jelena Karleuša na koncertu na Ušću
Početak najavljenog spektakla se odlagao, jer Karleuša navodno nije želela da izađe na scenu pre nego što se prostor ispred ispred bine popuni. Ispred prostora ograđenog za šou mahom su se delile besplatne karte, kao i prethodnih dana u centru grada. Jelena je na scenu izašla uz dramatičan ritam koji je nagoveštavao da će Džej Kej doći u velikom stilu.

Novom pesmom “Krimi rad” otpočeo je nastup pred oko 10.000 ljudi, od kojih je oko 2.500 radilo u organizaciji koncerta.
Iako je Karleuša najavila da opremu uvozi iz 12 zemalja, posle prvog bloka pesama požalila se da je tehnika zakazala, jer je video bim radio sa prekidima.
 
- Odabrala sam da izađem sama, bez ičega. Nisam htela da odustanem kako su mnogi želeli. Ne znam kako vi, ali ja uvek idem dalje - rekla je pevačica ne skrivajući suze, dodavši i to da se s njom ne treba inatiti i da je ona sa svojim fanovima revolucija.

Usledile su pesme “Ide maca oko tebe” i “Manijak” koje su potpuno razmrdale publiku. Nakon promene garderobe, Džej Kej izlazi na scenu sa crnim velom i krunom na glavi i peva “Tihog ubicu”, da bi po završetku numere skinula veo i krunu i bacila ih u publiku. 

Na scenski performanse, dobro uvežbane koreografije senku je bacilo loše funkcionisanje tehnike, ali to pevačicinim vernim fanovima nije smetalo.
Nizali su se hitovi, uz konstantno menjanje toalete.

Jeleni je gost na koncertu bio kolega Saša Matić, s kojim je snimila numeru "Ne smem da se zaljubim u tebe". Oduševljena publik je horski pevala sa Matićem.

Koncertu su prisustvovali: Jelenini roditelji i suprug, Danijela Karić, Bojan bjelić, Indira Radić, Nikolija Jovanović, Boban Stojanović, Žarko Stojanović...

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.