Reklame

Pevačica sumnja da ju je obuzeo đavo i zbog toga je posetila jednu gospođu u Borči čije joj se usluge nisu dopale i obe su ispitane u policijskoj stanici

Indira Aradinović Indi, seks, Indi,
Indi Aradinović, pevačica, posetila je vračaru kojoj je platila 3.000 evra, kada je videla da joj njena magija ne pomaže, celi slučaj je prijavila policiji.
Naime, kako se nezvanično saznaje, pevačica sumnja da ju je obuzeo đavo i zbog toga je posetila jednu gospođu u Borči čije joj se usluge nisu dopale i obe su ispitane u policijskoj stanici.
"Indi je našla jednu vračaru u Borči koju je nekoliko puta u aprilu posećivala. Ona joj je za sve usluge uzela 3.000 evra i sve bi bilo u redu da joj je nešto pomoglo. Kada je Indi shvatila da ju je gospođa prevarila, odlučila je da je prijavi policiji za obmanu. Policija je otišla kod gospođe, zaplenila joj sve stvari koje je koristila za magiju, a zatim je ispitala u policijskoj stanici. Podneta je krivična prijava za obmanu. Inspektori su ispitali i Indi, a kada su završili razgovor pevačica je pitala: A ko će meni sad da istera đavola u meni. Šta sad da radim sa njim?", izjavio je izvor blizak pevačici.
Indi je demantovala da postoje ikakvi vračevi.
"Ne, ne, ne. Ne postoje nikakve vračare. Postoje ljudi koji se bave raznim stvarima, ali to nisu nisu vračare. Ima nečega, ali prava istina neka ostane za mene. N eželim da pričam o tome i pravu istinu znam samo ja", izjavila je Indi.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.