Reklame

Sudija je odredio kauciju od milion dolara za 25-godišnjeg muškarca iz američke države Vašington koji je optužen da je ćerku od šest nedelja držao sat vremena u zamrzivaču na temperaturi od minus 12 stepeni da bi prestala da plače.

Tajler Džejms Dojč
Ludak!: Tajler Džejms Dojč
Lekari misle da će beba preživeti, ali još ne mogu da kažu kakve bi mogle biti komplikacije, kaže Mark Lindkivst, tužilac okruga Pirs.

Bebina telesna temperatura je u zamrzivaču pala na 29 stepeni, navode tužioci. Lekari su utvrdili da je beba imala slomljenu ruku i nogu, kao i povredu na glavi.

Optuženi Tajler Džejms Dojč se izjasnio da nije kriv za napad na dete, zlostavljanje i pokušaj sprečavanja prijavljivanja nasilja u porodici. Njega brani državni branilac.

Prema sudskoj dokumentaciji, Dojč je policiji ispričao nekoliko verzija dogadjaja, ali je na kraju rekao da je stavio dete u zamrzivač u subotu posle podne "zato što je bio umoran, a ona je plakala".

Dojč je ispričao da je zaspao i da se probudio kada se bebina 22-godišnja majka vratila u prikolicu u kojoj su živeli i da je bebu vadio iz zamrzivača dok je majka ulazila, tvrde tužioci.

Beba je na sebi imala odeću kada je majka otišla od kuće, a kada je izvadjena iz zamrzivača na njoj je bila samo pelena, navedeno je u optužnici, prenosi AP.

Dojč je optužen i zato što je oteo majci telefon iz ruke kada je pokušala da pozove pomoć. Ona je onda uzela dete i tražila od komšija da zovu policiju.
Okvirni datum za početak sudjenja je 15. jul.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.