Reklame

Neposredno pred Jelenin nastup u Tuzli stigla dojava o eksplozivnoj napravi u noćnom klubu u kojem je pevala poznata srpska pevačica

Jelena Karleuša, koncert, Tuzla, bomba, eksplozivna naprava
Nastup Jelene Karleuše u jednom noćnom klubu u Tuzli kasnio je zbog dojave o bombi.
Sat pre nego što je srpska pevačica izašla na scenu, vlasnici kluba obavešteni su da je u lokalu postavljena eksplozivna naprava, pa je obaveštena i policija Tuzlanskog kantona.

Lažna dojava

- Specijalna antiteroristička jedinica ispraznila je objekat i pregledala svaki pedalj, a kako nakon skoro dvočasovne pretrage nikakva bomba nije nađena, ustanovljeno je da je dojava, kako to obično biva, lažna - otkriva sagovornik Kurira koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

- Jelena ni po koju cenu nije želela da ostavi mnogobrojne fanove na cedilu. Ona je bila čvrsto rešena da održi nastup, pa makar i ispred kluba. Ko je izvršio dojavu, još uvek nije utvrđeno, ali se sumnja na ekipu iz jednog od tuzlanskih noćnih klubova kojem baš i ne cvetaju ruže.
Policija ispraznila klub

JK potvrđuje naša saznanja.

- Tačno je da je policija dobila dojavu o postavljenoj bombi. Ispraznili su ceo hotel i klub u kojem je bio veliki broj ljudi. Naravno da ništa nije nađeno i održala sam koncert bez ikakvih problema. Bosanci su moja braća i nikakva bomba ne može da pokvari odnos između mene i mojih tamošnjih fanova. Jedina bomba te večeri bila sam ja - rekla nam je Karleuša, koja privodi kraju pripreme za koncert na Ušću 15. juna.
Nika i Atina postaju male manekenke

Ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića uskoro će se oprobati u manekenstvu. Atina i Nika biće gošće na reviji Ivane Mrđe, supruge fudbalera Dragana Mrđe, čija modna linija će uskoro ugledati svetlo dana. Ćerkice JK naći će se i u modnom katalogu Ivane Mrđe, a fotografije će biti gotove za nekoliko dana. Inače, Ivana već dugo radi na kolekciji. Među njenim manekenkama, pored ćerke Srne, nalazi se i naslednica Miloša i Mirjane Krasić - Mia. Nesumnjivo je da će Atina i Nika uživati u druženju s devojčicama, ćerkama tatinih kolega, kao i da će Jelena i Duško s ponosom ispratiti hod svojih naslednica po manekenskoj pisti. Mama ih sigurno već sprema za modni debi.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.