Reklame


Popularni video portal najavio je da će sa radom prestati 1. aprila 2013. godine i da je osmogodišnji period “prijema radova” završen.
Foto: YouTube Press Images.
Osam godina prikupljali smo video snimke iz celog sveta i trebaće nam tačno deset godina da odlučimo koji je najbolji. Pridružite nam se 1. aprila 2023. godine, kada ćete saznati koji je video proglašen najboljim na našem osmogodišnjem konkursu, kaže se u video poruci jednog od najpopularnijih portala.

Tokom trominutnog klipa saznali smo da se svakog minuta na YouTube prebaci preko 70 sati video materijala, a kroz video su prodefilovali Gangnam stajl, beba koja je ugrizla brata za prst i dečak koji je omamljen nakon posete zubaru zapomagao u kolima, koji su sada nekoliko godina stariji.



Naravno, jasno vam je da je ovo jedna od prvoaprilskih šala, po kojima su Google, vlasnik sajta, i YouTube poznati. Prošle godine najavili su prodaju YouTube sadržaja na DVD diskovima.

Poruka ovogodišnjeg videa jeste to da posao YouTube ekipe tek počinje onog trenutka kada mi okačimo svoj snimak na taj portal. Moramo priznati da zaposleni u YouTube portalu uvek imaju pune ruke posla, bez obzira na to da li će se sajt ugasiti ili neće.

I ne brinite - neće YouTube nigde, sigurni smo ;)

(Marko Čavić, MONDO)

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.