Reklame


Navijač Zvezde opisao incident i tvrdio da je pokušao da zaštiti lidera LDP, njegovu suprugu i prijatelja od huligana

Velibor Dunjić, Čedomir Jovanović, Segedin, navijači Zvezde, tuča
Velibor Dunjić jedan je od vođa Zvezdinih navijača

BEOGRAD - Ostaje u pritvoru!
Nisam tukao Čedomira Jovanovića, njegovu ženu, niti bilo koga drugog! Bio sam prisutan u restoranu u Segedinu u kojem se dogodio incident, ali sam pokušao da pomognemJovanoviću!

Ovim rečima branio se na saslušanju pred istražnim sudijomVišeg suda u Beogradu Velibor Dunjić, jedan od vođaZvezdine navijačke grupe Belgrejd bojs, koji je osumnjičen da je prošle srede u restoranu uSegedinu napao Čedomira Jovanovića, lidera LDP.

- Dunjić je ispričao da je s društvom sedeo u restoranu i da je primetio kad je Jovanović ušao. Dunjić tvrdi da je grupa navijača Zvezde, koji su došli u Segedin da gledaju vaterpolo utakmicu koju je igrala Crvena zvezda, tada počela da dobacuje lideru LDP: „Izdao si Kosovo, izlazi napolje“ i slično. Jovanović im je, prema njegovim rečima, ironično odgovorio: „Dobro, evo, Kosovo je Srbija“, na šta su oni burno odreagovali - kaže izvor Kurira iz istrage.

Osumnjičeni navijač Zvezde rekao je da je tada grupa huligana s navijačkim obeležjima Zvezde, koje on, kako kaže, ne poznaje, napala Jovanovića!
- Dunjić je ispričao da se tada umešao u incident, ali da Jovanovića nije udario. Naveo je da je pokušao da ga spase od navijača i da mu je pomogao da izađe iz restorana - kaže naš sagovornik.

Posle saslušanja završenog kasno uveče u nedelju, istražni sudija Višeg suda Veliboru Dunjiću odredio je pritvor do 30 dana kako ne bi uticao na svedoke, ali i da ne bi ponovio krivično delo.
- Narednih dana kao prvi svedoci pred sudijom trebalo bi da budu saslušani Jovanović i njegova supruga Jelena. Jovanovićev prijatelj Srđan Ćešić, koji je u tuči zadobio teške povrede nosa, vilice i lobanje, biće saslušan kad se oporavi od povreda - kaže izvor Kurira iz Palate pravde.

(J. S.)
Čeda Jovanović sa suprugom JelenomČeda Jovanović sa suprugom Jelenom

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.