Reklame


Da su lekari u „Lazi Lazareviću“ zadržali Dragana na lečenju, danas bi njegovi otac Radovan (81) i majka Vera (78) bili živi, rekla je rođaka nastradalih Simića

Dragan Simić, otac Radovan Simić, majka Vera Simić, ubio oca i majku, prerezao g
Sekira kojom je Dragan ubio roditelje nađena je u kući

BEOGRAD - Tragedija!
Obratite se psihijatrijskoj bolnici „Laza Lazarević“! Oni su Dragana vratili kući! Ništa od ovoga se ne bi desilo da su ga zadržali! Mnogo nam je teško zbog tragedije koja nas je zadesila...

Ovo je rekla rođaka Dragana Simića (52), koji je sekirom i nožem ubio majku Veru (78) i oca Radovana (81), a potom na isti način presudio i sebi. Zoran Simić, koji je u sredu našao tela roditelja i brata, u šoku je i nije želeo da daje nikakve izjave za medije.
- Radovanovo telo, u lokvi krvi, bilo je u hodniku na ulasku u kuhinju. Nedaleko od njega ležala je Vera. Krvi je bilo na sve strane, a delovi mozga bili su na zidovima! 

Pored tela supružnika bili su sekira i nož. Dragan je nađen u kuhinji, pored kreveta. Po svemu sudeći, prvo je presekao vene na rukama, a onda i grkljan! Svuda oko njega bili su krvavi peškiri i krpe, moguće je da je brisao krv koja mu je lila iz vena - kaže izvor Kurira iz istrage.Komšije porodice Simić i dalje su u šoku i pitaju se kako je sekira dospela u Draganove ruke.

- Radovan je alat držao u podrumu i nikom ga nije pozajmljivao. Ta prostorija uvek je bila zaključana, a Rade je ključ držao kod sebe. Ne znam kako je Dragan došao do sekire - kaže komšija.Jedna od komšinica, koja je želela da ostane anonimna, rekla je da Dragan nije pio lekove koje su mu doktori propisivali.

- Vera mi je pričala da je Dragan cepao svaki recept koji bi dobio! Nije bio pod terapijom i često je imao napade. Plašila sam se da će se ovako nešto desiti. Roditelji su se žalili na njega. Poslednji put je bio u psihijatrijskoj bolnici pre četiri godine, a Radovan nije mogao da se pomiri s činjenicom da mu je sin Dragan bolestan! Često su se svađali i vikali jedan na drugog. Rade i Vera bili su divni ljudi. Nikad se ni sa kim iz komšiluka nisu posvađali niti rekli ružnu reč - ispričala je komšinica porodice Simić.
Komšije u šoku posle jezivog zločinaKomšije u šoku posle jezivog zločina
Žalio se na strah od smrti

Prof. dr Milutin Nenadović, direktor Specijalne bolnice „Dr Laza Lazarević“, rekao je da se Dragan Simić javio u ovu ustanovu 25. marta žaleći se na „teskobu i panični strah od smrti“.
- Na razgovoru je bio orijentisan i nije pokazao da gubi dodir sa realnošću. Propisana mu je terapija i upućen je na dalje lečenje u lokalni dom zdravlja. Istina je da je Simić bio naš pacijent 1996, kad je lečen od alkoholizma. Kod njega nijednom nije konstatovana duševna bolest - kazao je prof. dr Milutin Nenadović.
Dragan radio na brodovima

Simići su pričali komšijama da je Dragan nedavno išao na lekarski pregled i da se nadao skorom zaposlenju.
- Ranije je radio na brodovima. Međutim, često je menjao poslove - kaže komšija.
Komšijama se činilo i da je Radovan naslutio tragediju.
- Od početka godine bio je često bolešljiv i znao je da kaže: „Ako preživim ovu zimu, živeću 100 godina“ - pričaju susedi
.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.