Reklame


Bivši načelnik beogradske policije Marko Nicović veruje da će „opomene“ odbeglog narko-bosa prerasti u brutalne likvidacije

Darko Šarić, Marko Nicović, Radojica Joksović, Marija Jerković Vekić, ćerka Mile

BEOGRAD - Pokušava da seje strah!
Eksplozija u kojoj je raznet BMW Marije Jerković Vekić,ćerke Mileta Jerkovića, inače ključnog svedoka u postupku protiv odbeglog narko-bosa Darka Šarića, samo je jedna u nizu „opomena“ koje je ovaj Pljevljak uputio svim onima koji planiraju da ga „izdaju“! Policijski ekspert Marko Nicović smatra da će, kako suđenje Šarićevoj grupi odmiče, biti sve više „upozorenja“ koja bi uskoro vrlo lako mogla da prerastu u brutalne likvidacije!

- Darko Šarić je moćan i bogat čovek. Na kojem god da je kraju sveta, on može da unajmi eksperte za eksploziv ili profesionalne ubice da se „pobrinu“ za njegove svedoke. Možemo očekivati da će, kako se suđenje privodi kraju, početi sve češće i sve surovije da šalje poruke ljudima koji su ga, kako on smatra, izdali, a ne isključujem mogućnost da će Šarić uskoro početi da se obračunava i sa sudijama i tužiocima - rekao je Nicović za Kurir.

Prema rečima našeg sagovornika, Šarić se najverovatnije krije u Rusiji, Crnoj Gori ili Švajcarskoj, a, kako kaže, moguće je i da je ubijen, te da „konce vuče“ neko od njegovih zamenika.
- Pljevaljski narko-bos zapravo je čovek ruske mafije, koja pola planete snabdeva kokainom! Ovaj moćni kartel verovatno mu je pružio utočište u nekoj zemlji u kojoj „caruje“, ali nije isključeno ni da je tokom prethodnih nekoliko godina bekstva Šarić tajno likvidiran, te da je neko od njegovih naslednika preuzeo na sebe vođenje klana - objašnjava Nicović.

Podsetimo, automobil Jerkovićeve ćerke raznet je prekjuče pred kapijom njene porodične kuće u Dunavskoj ulici u Bačkoj Palanci. Njen otac je ključni svedok protiv pljevaljskog narko-bosa otkako je tužilaštvu rasvetlilo na koji način je Šarić kupovao preduzeća u Srbiji.
Uviđaj na mestu ubistva Radojice JoksovićaUviđaj na mestu ubistva Radojice Joksovića
Duško: Ne pričam o bratu

Duško Šarić (33) i Jovica Lončar (49), koji su optuženi zbog sumnje da su prali novac, na ponovljenom suđenju u Višem sudu u Bijelom Polju negirali su delo koje im se stavlja na teret.
- Ne želim da odgovaram na bilo kakva pitanja u vezi sa životom i poslovanjem mog brata Darka jer to nije moralno i nije moja obaveza - rekao je Duško Šarić.
Pretnje zaposlenima u sudu

Nicovićevo mišljenje da bi sudije i tužioci mogli da se nađu na udaru Darka Šarića potvrđuje i događaj iz 28. februara, kad je u beogradsku Palatu pravde stigla anonimna pretnja!

„Letećete u vazduh, izdali ste Šarića! Nismo više u Žarkovu, sad idemo na Palatu pravde“, pisalo je u poruci.
Policija je identifikovali broj s kojeg je poziv upućen i pretresena je cela zgrada, ali nije nađen nikakav eksploziv
.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.