Reklame


Verica V. (78) poginula je danas oko 10 sati na uglu Višnjićeve i Dušanove u Beogradu. Još se ne zna kako je došlo do nesreće, a prema nezvaničnim informacijama, najverovatnije je autobus zadnjim desnim točkom prešao ženi preko glave.
Vozač linije 26 je vukao ženu narednih 20 metara pre nego što je ispala iz vrata koja su je priklještila, a zaustavio se tek nakon 800 metara, kod Francuske ulice.

Tada je vozaču autobusa, kako nezvanično saznajemo, taksista koji je naverovatnije išao iza njega, rekao šta se dogodilo.  

Kako nezvanično saznajemo, autobus je najverovatnije zadnjim desnim točkom prešao preko glave nesrećne žene.

Prema prvim informacijama koje su se pojavile na agencijama žena je poginula dok je pokušavala da uđe u autobus.

Policija još ispituje šta se tačno desilo.

Lekari Hitne pomoći koji su došli na lice mesta mogli su samo da konstatuju smrt.

Reporteri na licu mesta nisu uspeli ništa da saznaju od radnika GSP-a jer im je, kako su rekli, direktor zabranio da daju izjave.

Stravična nesreća je izazvala nevericu kod građana koji tuda svakodnevno prolaze dok radnici okolnih prodavnica tvrde da ništa nisu videli.

Sugrađani kažu da njihovi poznanici tuda često pretrčavaju ulicu pa su pomislili da nije stradao neko od njih.

- Kada sam čula šta se dogodilo odmah sam izašla napolje da vidim da možda nije nastradala moja komšinica. Prvo sam pomislila da je nije udario autobus dok je pretrčavala jer često ima običaj da baš ovde prelazi ulicu - kaže jedna starija sugrađanka koju smo zatekli na licu mesta.

Nakon nesreće vozilo je odvezeno na tehnički pregled.

0 коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.